geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Assassin's CreedUbisoft komanda, kuri pagamino Prince of Persia ir Tom Clancy`s Splinter Cell, ruošiasi išleisti naują sudėtingo veiksmo žaidimą išnaudosianti naujas technologijas.

Assassin`s Creed žaidimo veiksmas vyksta 1191 metais, per kryžiaus žygius. Žaidėjai žais už pagrindinį veikėją – Altair, samdomą žudiką. Jis savo esamą aplinką sugeba paversti į chaosą ir sudaryti įvykius, kurie padės vykdyti užduotis.

Aplinką sudaro didžiuliai miestai ir kraštovaizdžiai, kuriuose reikės surasti, tyrinėti ir stebėti savo aukas. Tada pereiti į „social stealth” režimą, t.y. reikės įsilieti į minias, kad galėtumėt nepastebimi priartėti prie savo taikinio ir galų gale perrėžti gerklę :)

Žaidimas planuojamas Xbox360, PS3 ir PC(!) platformoms.

Oficialus žaidimo prezentacinis video (trailer):

[ Algirdas, kiberzona.lt | assassinscreed.com ]

Palikti komentarą

*