geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

F.E.A.R. Extraction PointKūrėjai: TimeGate Studios, Monolith Productions
Leidėjai: Vivendi Games
Žanras: Moderni pirmo asmens šaudyklė su siaubo elementais
Oficiali išleidimo data: 2006 metų spalio 23

Turbūt ne vienas yra žaidęs vieną iš geriausių 2005 metų žaidimų F.E.A.R. Taigi, jau ne už kalnų jo pratęsimas – Extraction Point. Veiksmas jame tęsis ten, kur pasibaigė pirmojoje dalyje, įtraukdamas ir daug veikėjų iš originalo. Nors prie pratęsimo kūrimo nedaug teprisidėjo pirmos dalies kūrėja, kompanija Monolith Productions, žaidimas liko gerose rankose. TimeGate Studios, nedaug kam žinoma kompanija, iš pratęsimo demonstracinės versijos parodė, kad moka kurti žaidimus, tokius kaip F.E.A.R. – priešų atsirado daugiau ir prasiplėtė jų įvairovė, todėl atsirado ir daugiau ginklų, kuriais galėsime apmažinti blogiečių gretas. Siaubo megėjai taip pat neliks nusivylę – pratęsime bus dar daugiau vietų su kraupiąja maža mergaite Alma, apie kurią ir sukasi pagrindinis žaidimo siužetas. Dar vienas naujas pratęsimo aspektas – išteklių dėžės, vienas iš daugelio pirmo asmens šaudyklėms būdingo dalyko. Jose žaidėjai ras vaistinėlių, amunicijos ir retesnių ginklų. Kalbant apie ginklus, mūsų herojaus ir taip platų arsenalą papildė šešiavamzdis kulkosvaidis ir naujas snaiperio šautuvas. Priešų įvairovė pasipildė elitiniu Replica būrio kariu su skirtinga uniformos spalva ir padidėjusia sveikata bei nauju Almos „draugu”, keistu vaiduoklišku padaru, judančiu labai greitai ir nematomu, kol nepriartėja šalia. Tikriausiai vienintelis būdas juos nugalėti – pasinaudoti laiko sulėtinimo galia.

Pratęsimas pasirodys jau greitai, bet nekantraujantiems yra demonstracinė versija. Nuoroda čia. Smagaus žaidimo!

[ argoone.lt | whatisfear.com ]

Palikti komentarą

*