geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

115-postal_3.gif.jpgJei esate tikras šio žaidimo fanas, arba dažnas lankytojas, turėtumėte būti girdėję ir apie trečiają šio žaidimo dalį. Jei apie scenarijų buvo rašyta, tai apie technines žaidimo charakteristikas dar ne, todėl šį kartą supažindinsiu su jomis…

Šiuo metu žaidimas yra kuriamas PC bei XBox 360 platformoms. Skirtingai nei antroje žaidimo dalyje, bus naudojamas ne Unreal 2 varikliukas, tačiau kitas nemažiau garsus varikliukas – Source, kurį galima buvo matyti Half-Life 2, Sin Episodes, Vampire: Bloodlines bei keliuose kituose žaidimuose.

Viena Rusijos bendrovė – Akella, šį karta padės originaliojo Postal kūrėjams Running with Scissors su žaidimo kūrimo, bei leidimo darbais. Nors abi kompanijos intensyviai dirba prie šio projekto, tačiau kol kas jis yra dar visai ankstyvoje gamybos stadijoje ir greičiausiai parduotuves pasieks ne ankščiau kaip 2008 metų viduryje arba pabaigoje.

[ Mek, Games.lt | gopostal.com ]

Palikti komentarą

*