geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Manhunt 2Rockstar jau dirba prie 2003-iųjų kontraversiškojo sėlinimo-veiksmo žaidimo Manhunt tęsinio. Šiame žaidime žaidėjai gaudavo užduotis žiauriai nužudyti įvairių gaujų narius.

Žaidimas bus išleistas PS2, PSP ir Wii konsolėms jau šią vasarą. PS2 ir PSP versijos bus kuriamos Rockstar naujoje Londono studijoje, o Wii versija bus gaminama Toronte.

Kaip teigia žaidimo kūrėjai, Manhunt 2 savo idėja nenutols nuo pirmojo žaidimo ir išlaikys tą pačią įtampą sėlinant ir žudant kitus. Be abejo galima tikėtis geresnės grafikos ir naujos žaidimo istorijos.

Kol kas dar nenustatyta kokio amžiaus grupei bus skirtas Manhunt 2. Tačiau galiu lažintis kad žaidimas sulauks 18+ reitingo :)

[ Kukas, Games.lt ]

Palikti komentarą

*