geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Jade Empire: Special EditionBioWare žaidimų kūrėjų kompanija, turinti gilias tradicijas RPG žanro žaidimų gamyboje, visus šiek tiek nuvylė, kai 2005 metais veiksmo/RPG žaidimą Jade Empire išleido tik Xbox konsolėms. Vis dėlto dabar viskas keičiasi, nes jau vasario 26 dieną išleidžiamas Jade Empire: Special Edition, skirtas PC ir stipriai patobulintas.

Jade Empire veiksmas vyksta pasaulyje, įkvėptame Kinų mitologijos. Žaidime aiškiai vystomas tiek veiksmas, tiek RPG, bet labiausiai pabrėžiamos realaus laiko kovos menų kautynės. Jūs galėsite pasirinkti vieną iš 7 veikėjų, kurie yra išvystę skirtingus kovos stilius. Laikui bėgant jūs ištobulinsite savo kovos stilių, įgysite naujų ir išmoksite juos harmoningai derinti tarpusavy. Žaidime taip pat egzistuoja magija ir burtai, o jūsų priešai bus tiek iš mirtingųjų, tiek iš numirėlių tarpo.

Treileris:

[ Endy, PCGames.lt ]

Palikti komentarą

*