geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Mercenaries 2: World in FlamesPagaliau visi spėliojimai kokiose platformose pasirodys Mercenaries 2 baigti. EA pranešė, kad žaidimas bus išleistas X360, PS3 ir PS2 konsolėms bei asmeniniams kompiuteriams.

Iš pradžių buvo manoma, kad žaidmas bus kuriamas išskirtinai PS3 konsolei, tačiau dabar gali džiaugtis daug didesnis žaidėjų ratas.

Na kaip ir dauguma naujos kartos žaidimų žada, kad žaidimas bus naujoviškas, pilnas naujų idėjų ir t.t. Mercenaries 2: World in Flames žada atviro pasaulio schemą (bėgu kur noriu, darau ką noriu). Žaidimo kūrėjai teigia, kad visos keturios platformos, kuriose pasirodys žaidimas, yra išties puikios ir žaidimas išnaudos visus, kiekvienos jų, privalumus. Pats žaidimas buvo sukurtas su nauju naujos kartos varikliuku, taigi galime tikėtis įspūdingų vaizdų ir nemažiau įspūdingo veiksmo. Įdomu tik, kodėl žaidimas kuriamas PS2 konsolei? Tikriausiai „kalti” stipriai padidėję konsolės pardavimai.

Originalus Mercenaries žaidimas buvo išleistas 2005-ais PS2 ir XBOX konsolėse ir sulaukė nemažai pripažinimo dėl to pačio atviro pasaulio ir žiauraus veiksmo.

Žaidimo veiksmas šį kartą vyks Venesueloje. Na, o Venesuelos vyriausybė (tikra, o ne žaidimo) sunerimo, kad žaidimas gali paskatinti ir tikrus išpuolius. Taigi vargu ar šioje šalyje bus galima įsgyti Mercenaries 2 :)

[ Kukas, Games.lt ]

Palikti komentarą

*