geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Ghost Recon Advanced Warfighter 2Meksikos Chihuahua valstijos gybernatorius nusprendė būti griežtas ir uždrausti projekto „Ghost Recon Advanced Warfighter 2” platinimą savo valdose.

Pasak piktojo gubernatoriaus Jose Reyeso Terrazos, šis žaidimas yra įžeidimas ne tik jo valstijoje esančiam Juarezo miestui, tačiau ir visai Meksikai. Šiuo metu vietiniai valdininkai renka informaciją apie žaidimo platinimo vietas bei ruošiasi jo atšaukimui iš prekybos.

Veiksmo šaudyklės „Ghost Recon Advanced Warfighter 2” veiksmas vyksta Meksikoje bei JAV. Čia valdote specialiųjų pajėgų būrį, kuris kovoja prieš plataus masto kampaniją rengiančius teroristus.

Tai anaiptol ne pirmas žaidimų atšaukimo iš parduotuvių atvejis. Savotiški lyderiai šioje srityje yra projektai „Postal” bei „Grand Theft Auto”. Pastarąjį uždraudė visas Australijos žemynas.

[ M.Urbonas, alfa.lt ]

Palikti komentarą

*