geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

PS3Pranešama, kad nuo konsolės starto D.Britanijoje prabėgus vos dviems dienoms, ten buvo parduota per 165 tūkstančius konsolių.

Ir tai sumuša naujos kartos konsolių pardavimų rekordus D.Britanijoje. Pirmąjį Wii išleidimo savaitgalį D.Britanijoje buvo nupirkta 105 tūkstančiai konsolių. O Xbox 360, atitinkamai 70 tūkstančių.

Startų metu buvo jaučiamas tiek Nintendo, tiek Microsoft konsolių trūkumas. Savo ruožtu Sony žada kad to bus išvengta su PS3. D.Britanija gavo 220 tūkstančių konsolių iš milijono, skirto Europai (šie skaičiai galioja tik konsolės startui, vėliau be abejo bus ir daugiau konsolių).

O visų laikų konsolių pardavimo greičio rekordas priklauso Sony PSP. Per pirmąjį išleidimo savaitgalį jos buvo parduota 185 tūkstančiai vienetų.

[ Kukas, Games.lt ]

Palikti komentarą

*