geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Final Fantasy XIIIAtrodo, jog blogos žinios „Sony” tiesiog persekioja. Prieš pat „PS3” pasirodymą praėjusią savaitę buvo paskelbta, kad „Final Fantasy XIII” gali jau nebūti skirtas vien „PS3” konsolei, kaip buvo teigiama anksčiau. Po neseniai praneštos žinios apie „Devil May Cry 4” pasirodymą „Xbox 360” konsolėje ir PC, tai gali būti per skaudi žinia.

Tačiau tokią mintį pateikė būtent pats „Sony Computer Entertainment France” vadovas Georges Fornay, kalbėdamas su laikraščiu „Les Dernieres Nouvelles d’Alsace” apie būsimą „PlayStation 3” startą šioje šalyje ir apie kitas svarbias temas.

Žaidimų kūrimo kaštai nepaprastai išaugo ir pasidarė išties sunku konsolei turėti tik jai skirtus žaidimus. Tačiau „PS3” vien startui Prancūzijoje turėjo išties pakankamą skaičių išskirtinių žaidimų, tarp jų „MotorStorm”, „Resistance: Fall of Man” ir „Virtua Fighter 5” bei daug kitų.

O kalbant apie „Final Fantasy XIII žaidimą, aš kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad šiuo metu jo išskirtinumas „PS” konsolei yra svarstytinas dalykas.

Šiuo metu daugiau informacijos apie šį faktą nėra, o žaidimo kūrėjas „Square Enix” kol kas nekomentavo šio įvykio.

[ Blacknemo, Games.lt ]

Palikti komentarą

*