geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

TimeShiftKo gero, jau visi esate girdėję apie vis dar neišleistą TimeShift. Kažkada pati pirmoji šio žaidimo versija buvo kurta Atari žaidimų kūrėjų ir specialiai tik Xbox konsolei. Dabar žaidimas orientuotas į PC žaidėjus. Ši pirmojo asmens šaudyklė turėjo išeiti dar rudenį, tačiau išleidimo data netikėtai buvo nukelta. Tuo metu naujieji žaidimo kūrėjai, Saber Interactive, kruopščiai detalizavo žaidimo grafiką ir atliko kitus patobulinimus. Rezultatas – visai kitoks žaidimas, negu tas, kurį kas nors žaidė prieš kelis metus.

Kas išlieka iš pirminės žaidimo versijos: jūs vis dar būsite vyrukas, vilkintis savo mėgstamiausią kostiumą ir galintis sukinėti laiką pirmyn ir atgal. Kartu su valkatomis maištininkais jūs vis dar kovosite prieš niekingus Krono imperialistus. Visa kita turėtų būti nauja. Daugiau nebežaisite už stambiasprandį Colonel Swift. Jūsų naujasis veikėjas, vilkintis odinį laiko kostiumą, daugiau panašės į kibernetinį, aukštųjų technologijų nindzę.

Saber Interactive daug investavo į žaidimo grafiką, kuri tikrai žada būti įstabi. TimeShift bus pirmasis žaidimas, kuriame veiks Havok 4.5 žaidimų varikliukas. Šis varikliukas leis realiai atvaizduoti vandenį, drėgnus paviršius ir tikroviškesnius fizikos dėsnius.

Laiko kontrolės mechanizmas žaidime stipriai supaprastintas. Anksčiau laiką prasukinėti galėjote tik nekovodami. Tačiau tai žaidėjams sukeldavo daug problemų patekus į rimtą bėdą. Dabar jūsų laiko kostiumas veiks bet kuriuo reikiamu momentu. Tereikės paspausti reikiamą mygtuką ir jau keliausite laiku. Žaidimo kūrėjai nusprendė iš žaidimo išimti įvairius galvosūkius. Taip jo veiksmas pasidarė žymiai greitesnis. Kitais žodžiais – mažiau galvojimo, daugiau šaudymo.

Tai jau bus trečioji žaidimo reinkarnacija, kuri, pasak kūrėjų, nė iš tolo neprilygs savo pirmtakams. TimeShift turėtų išeiti šių metų pabaigoje.

[ Endy, PCGames.lt ]

4 komentarai(-ų) “Naujasis TimeShift – visiškai kitoks” įrašui

  1. Padekit prasau as kai ijungiu man neina nieko spausti, bet vaizdas juda, net klaviatura neveikia, ir cia taip is kokio trecio jungimo…

    CaFa

  2. paleidziu zaidima ir kompas restartinas kas gali but padekit?

    Marius

  3. as noriu instaliuoti ir man reike kodo kad galeceu tai padaryti buceu zeuriai dekingas nes girdejau kad tai geras zaidimas

    domas

  4. paleidziant zaidima kompa restertuoja truksta dar waizdo draiwerio naujesnio atsinaujink

    N

Palikti komentarą

*