geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Metal Gear Solid 4Geimeriai, užsisakę Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, skirtą PS3 konsolei, neseniai gavo pranešimą iš oficialių produkto tiekėjų, kuriame kalbama apie relyzo datos pasikeitimą. Jei anksčiau mes laukėme žaidimo šių metų pabaigoje, tai dabar Snake’as neišlįs iš šešėlio iki pat 2008-ųjų kovo.

Be MGS4, Final Fantasy XIII ir kitokių panašaus lygio projektų, Kalėdos PS3 turėtojams nebus tokiomis linksmomis. Konsolės ekskliuzyvų sąraše visdar yra Ratchet and Clank, Lair, Super Rub a Dub, Little Big Planet, tačiau šito yra akivaizdžiai mažai. Sony kompanijai reikia gerokai pasistengti ir nedelsiant papildyti biblioteką keletu AAA klasės hitų.

Palikti komentarą

*