geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

HitmanPraėjus beveik pusantrų metų po to, kai „20th Century Fox” pranešė kurianti filmą pagal populiariąją „Eidos” žaidimų seriją „Hitman”, internete pagaliau galima išvysti ir pirmąjį oficialių filmo treilerį.

Taipogi pranešama, jog šis naujasis treileris turėtų debiutuoti kino teatruose jau liepos 27-ąją – per pasaulinę ketvirtosios „Kieto Riešutėlio” dalies premjerą. Tiesa, neaišku ar Džonas Makleinas (vaidina Briusas Vilisas) pasiūlys pažvelgti į naująjį Hitmaną ir Lietuvoje. Mūsų šalyje ketvirtoji „riešutėlio” dalis irgi pradedama rodyti liepos 27-ąją.

Na, o pasirodžiusiame klipe, mes galime mėgautis būsimuoju filmu beveik 2 minutes. Per jas mums yra demonstruojamas firminis „Hitman” logotipas ir muzika, paimta iš naujausios dalies „Hitman: Blood Money”.

Taipogi visų fanų džiaugsmui, iškart galime atskleisti, jog filmo kūrėjai nusprendė pernelyg neįsijausti į kūrybos lankas ir išlaikyti pagrindinius žaidimo principus pačiame filme. O pagrindinis filmo herojus Agentas 47, kurį vaidina Timothy Olyphant, bus genetiškai modifikuotas žudikas.

Video:

[ Blacknemo, Games.lt ]

Palikti komentarą

*