geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Manhunt 2Bendrovė „Take-Two Interactive“ patvirtino nukelianti žaidimo „Manhunt 2“ pasirodymo datą. Imtis tokio sprendimo įmonę privertė keli su dar net nepasirodžiusiu žaidimu susiję skandalai.

Visų pirma projektas buvo visiškai uždraustas Didžiojoje Britanijoje. Be to reitingų organizacija ESRB žaidimui suteikė AO (adults only – angl.) reitingą, kas gerokai apribojo produkto auditoriją.Visų šių sankcijų buvo imtasi todėl, kad „Manhunt 2“, kaip, beje, ir pirmojoje žaidimo dalyje, atvirai demonstruojamas smurtas, o kraujas trykšta tiesiog kibirais.

Apribojimai ir privertė „Take-Two Interactive“ atidėti žaidimo išleidimą. „Mums reikia laiko pagalvoti apie susidariusią situaciją bei priimti sprendimus. Tačiau mes tvirtai tikime savo išskirtiniu projektu bei kūrybos laisve“, – sakė „Take-Two“ atstovas.

[ M.Urbonas, alfa.lt ]

Palikti komentarą

*