geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Resident Evil 5Kelios naujos detalės pasirodė internete apie būsimąjį „Resident Evil 5” žaidimą. Žinios pasklido iš „RE5” prodiuserio Jun Takeuchi, kuris kalbėjosi su japonų žurnalu „Famitsu”.

Veiksmas šįkart turėtų vykti viename Afrikos arba dykumos kaimelyje, kuriame mūsų herojus Chris atvyksta ištirti paslaptingų reiškinių. Tik atvykęs ten, jis susiduria su gerokai protingesniais priešais, nei jūsų seniau šaudyti intelekto nesužaloti zombiai.

Takeuchi teigia, jog žaidimas ir toliau bus žaidžiamas iš trečiojo asmens perspektyvos. Būtent tokia technika buvo naudota labai puikius įvertinimus pelniusioje ketvirtojoje „Resident Evil” dalyje.

Taip pat didesnę rolę pačiame žaidime vaidins ir šviesa. Kaip jau turbūt pastebėjote iš pirmųjų nuotraukų, kaimelyje bus ganėtinai šviesu (skirtingai nuo RE4), tad kūrėjai žada, jog įeidami iš šviesios aplinkos į tamsią, iš pradžių negalėsime nieko aiškiai matyti, tik vėliau mūsų akys įpras prie tamsos.

Šiuo metu planuojama žaidimo pasirodymo data – 2008 metai.

Video:

[ Blacknemo, Games.lt ]

Palikti komentarą

*