geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

PlayStation 3Sony pardavė jau šešis milijonus PlayStation 3 konsolių. Sėkmingiausias per visą Sony istoriją yra antrasis PlayStation, jo parduota net 118 milijonų, o pardavimai mažėja ne taip žymiai, kaip buvo tikėtasi. Žaidėjų rūsiuose, o gal net ir prie televizorių vis dar prijungti 102 milijonai PlayStation One. Nešiojamąjį PSP turi 25 milijonai žmonių. O štai PS3 nuo šių skaičių atsilieka ženkliai. Žinoma tai dar tik pirmieji konsolės pardavimo metai, tačiau nedideli pardavimai gerų rezultatų nežada.

Pagrindinis PS3 arkliukas yra Blu-Ray diskus skaitantis įrenginys. Šiuo metu rinkoje jau yra 107 filmai išleisti Blu-Ray formatu. Sony žada šį skaičių iki Kalėdų padvigubinti. Tai turėtų pradžiuginti Hi-Def filmų megėjus. HD-DVD ir Blu-Ray karas tesiąsi toliau ir kolkas nei vienas, nei kitas standartas nesiruošia pasiduoti. Vienoje mažiausių Australijos rinkoje Blu-Ray užima net 80 procentų HD rinkos.

[ Wicked_akuba, Games.lt ]

Palikti komentarą

*