geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

PainkillerPranešama, kad bus kuriamas filmas pagal pirmojo asmens šaudyklę Painkiller.

Teisės gaminti filmą pagal žaidimą buvo suteiktos TV ir kino filmų kūrėjams „Guy Walks Into A Bar Productions”. Ši kompanija dirbo prie 2003-iųjų komedijos visai šeimai „Elf”, bei yra prikišusi nagus prie greit pasirodysiančių komedijų „The Retreat” ir „Starship Dave”.

Filmas pasižymės greitu veiksmu, savotiškais ginklais bei krūva demoniškų veikėjų.

Pats pirmas Painkiller žaidimas pasirodė 2004-ais asmeniniuose kompiuteriuose. Šiame žaidime buvo galima žaisti už Daniel Garner, vyruką, kuris po avarijos pateko į Skaistyklą ir turi išsikovoti savo teises patekti į Dangų. Žaidimo papildymas Painkiller: Battle out of Hell buvo išleistas 2004-ųjų pabaigoje, o 2006-ais buvo išleista Xbox žaidimo versija Painkiller: Hell Wars.

Šiemet ruošiamasi išleisti Painkiller žaidimą PSP konsolėms – Painkiller: Hell Wars, na o asmeninių kompiuterių savininkai taip pat šiemet galės pasišaudyti dar viename žaidimo tęsinyje – Painkiller: Overdose.

[ Kukas, Games.lt ]

Palikti komentarą

*