geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

SabotageNors Replay Studio žaidimų kūrėjų šnipų/veiksmo žaidimas Sabotage buvo planuojamas išleisti dar 2006-aisiais, žaidimas kažkodėl tyliai pasislėpė šešėliuose. Tačiau šiandien, šis nedidelės studijos projektas vėl išlindo į dienos šviesą, kai Gamecock Media Group pranešė įsigijusi teisę užsiimti žaidimo leidyba.

Atrodo, kad pagrindinė tokio ilgo delsimo priežastis, buvo neplanuoti projekto pokyčiai. Vis dar įkvėptas britų slaptosios agentės ir II Pasaulinio karo herojės Violette Szabo gyvenimo, dabar Sabotage turi surreal’istinę istoriją, kurioje žaidėjams teks dalyvauti Violette misijose, kol ji ligoninėje guli be sąmonės.

Nevisiškai taip, kaip Pandemic Studios kūrėjų būsimasis šnipų/veiksmo žaidimas Saboteur, čia žaidėjas bus numestas už priešo linijos okupuotoje Europoje, su tikslu tyliai parklupdyti Trečiąjį Reichą.

Šįkart Sabotage planuojamas išleisti kitų metų žiemą.

Video:

[ Endy, PCGames.lt | Replay Studios ]

Palikti komentarą

*