geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

PlayStation 3 SmashInternetinio portalo PS3Vault kolektyvas išbandė žaidimų kompiuterio „PlayStation 3” atsparumą temperatūrai. Tas pats įrenginys buvo bandomas kambario aplinkoje, šaldiklyje, kuriame temperatūra buvo mažinama palaipsniui nuo 10 iki -18 laipsnių (pagal Celsijaus skalę), ir buvo bandomas sausoje saunoje. Panašu, jog tai turėtų būti beveik idealiausia aplinka „pribaigti” bet kokiai elektronikai (trūksta tik drėgmės), tačiau išlaikius kompiuterį 84 valandas 38 laipsnių temperatūroje ir 24 valandas 49 laipsnių temperatūroje, buvo jaučiamas tik nežymus degančios plastmasės kvapas.

Kiekvienas testas bendrai buvo atliekamas 108 valandas, ir visą tą laiką kompiuteriu buvo arba žaidžiama, arba žiūrimi filmai. Panašu, jog šis Sony gaminys atsparumu beveik prilygsta tankui ;) Daugiau informacijos apie pačius bandymus ir jų rezultatus galite rasti PS3Vault svetainėje.

[ technologijos.lt ]

Palikti komentarą

*