geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Ninja Gaiden 2Kaip skelbia tinklalapis „GameSpot Korea”, jau greitai pirmas tikras „Ninja Gaiden” tęsinys pasirodys „Xbox 360” konsolėje. Taip pat visai neseniai „PlayStation 3” jau pasirodė šios serijos žaidimas, tačiau tai tebuvo pirmosios dalies perdirbimas.

O „Ninja Gaiden 2” turėtų debiutuoti jau šių metų „Tokyo Game Show” parodos metu, tokiu būdu tapdama „svarbia dalimi” „Microsoft” kompanijos japoniškoje strategijoje.

Tiesa, kol kas nėra jokių kalbų apie tą žodį „išskirtinumas”, bet galime beveik neabejoti, jog „Xbox 360” konsolė vaidins išskirtinį vaidmenį. Kadangi jau nuo pirmojo „Ninja Gaiden” laikų, kai jis perdirbtas pasirodė „Xbox” konsolei, „Microsoft” santykiai su jo kūrėjais yra išties geri.

Taigi belieka laukti „TGS” ir daugiau žinių.

[ Blacknemo, Games.lt ]

Palikti komentarą

*