geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

CrysisNors be galo laukiama ir ambicinga, Crytek žaidimų kūrėjų, pirmojo asmens šaudyklė Crysis, planuojama išleisti šių metų lapkričio 16 dieną, kūrėjai, paskatinti Halo 3 paleidimo į prekybą datos, nusprendė leisti nekantriems žaidėjams išbandyti nemokamą Crysis demonstracinę versiją.

Vienam žaidėjui skirta demonstracinė versija susidės iš pradinių Crysis lygių. Pasak žaidimo kūrėjų, žaidėjai galės eksperimentuoti su unikaliais žaidimo elementais, įskaitant fiziniams veiksniams jautrią aplinką ir neeilinių galių suteikiantį pagrindinio veikėjo kostiumą. Crytek atstovai taip pat atskleidė paslaptį, kad demonstracinėje versijoje žaidėjų laukia netikėta staigmena. Kokia ji – nutylima.

Nemokamą demonstracinę Crysis versiją galėsite išbandyti jau rugsėjo 25 dieną.

Video:

[ Endy, PCGames.lt ]

2 komentarai(-ų) “Crysis demo jau rugsėjo 25 dieną!” įrašui

  1. is kur gauti crysis

    tomas

  2. is linkomanijos, torrent.lt, torentai.lt, zMule, DC++, torrentz.com, ir paskutinis budas kurio nebandziau: is parduotuves

    Matas

Palikti komentarą

*