geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Ultima Online: Kingdom Reborn1997-aisiais, legendinis žaidimų kūrėjas, Richard Garriott apvertė aukštyn kojomis internetinių žaidimų pasaulį, sukurdamas Ultima Online, savo koncepcija primenantį dabartinį Runescape. Nors iš pradžių projektas buvo gausiai kritikuojamas dėl begalės techninių problemų, žaidimas sugebėjo persilaužti ir patobulėti, išleisdamas septynis pilnai sukomplektuotus papildymus ir glausdamas po savo sparneliu virš šimto tūkstančių žaidėjų.

Dabar, žaidimui švenčiant savo dešimtmetį, Electronics Arts žaidimų kūrėjai ir leidėjai atliko labai drastišką žaidimo pertvarkymą, vakar išleisdami Ultima Online: Kingdom Reborn. Naujasis Ultima Online serijos papildymas pirmiausia siūlo iš naujo perkurtą žaidimo grafikos varikliuką, stipriai padidinantį žaidimo estetiką, ir naują žaidimo valdymo sistemą. Kūrėjai taip pat atkreipė dėmesį kaip supaprastinti naujų žaidėjų integravimą į daugeliui žaidėjų skirtą, internetinę visuomenę.

Dar šiais metais Electronics Arts planuoja išleisti ir jau pilnai apsiplunksnavusį papildymą, pavadinimu Ultima Online: Stygian Abyss. Daugiau informacijos apie pastarąjį nepateikiama.

Video:

[ Endy, PCGames.lt | uoherald.com ]

1 komentaras “Ultima Online karalystė atgimsta” įrašui

  1. Zaidziu Ultima Online nuo beta testo – 1997. Is tiesu, tai pats nerealiausias online zaidimas. Gal yra daugiau zaideju is Lietuvos, zaidzianciu oficialiuose EA serveriuose?

    Vre

Palikti komentarą

*