geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

GamerĮdomumo dėlei top’as parašytas iš moterų perspektyvos, su kai kuriais patarimais geimeriams.

1. Turi turėti savo asmeninį hobį/užsiėmimą, kuriuo galėtumei prastumti laiką, kad nekiltų tokie klausimai: kiek dar žaisi, aš norėčiau pažiūrėti teliką, etc.

„Geimerio” patarimai: Tegu žmona geimina su PSP, tuo tarpu tu su PS3 ar kita konsole. Tegu skaito knygas, išmoksta kaip virti superinius patiekalus per 5min ir pan. Taipogi protingas variantas būtų nusipirkti nediduką atskirą televizorių. Na o geriausias variantas, jei žmonos/merginos įsigyja naują hobį – žiūreti į savo vyrą, bežaidžiantį žaidimus.

Pastaba: kai kurios žmonos/merginos mėgsta tokius grajus kaip Final Fantasy, Ninja Gaiden Sigma ar tiesiog kur galima kažką statyti. O atvrikščiai, geimai, kurių nemėgsta/nekenčia: Halo 3 ar kiti FPS’ai, Project Sylpheed, etc.

2. Nenusimink ir nenustebk, jei geimeriai daugiau išleis pinigų ant žaidimų ar žaidybinių konsolių nei ant tavęs. Pvz. juk gerai pagalvojus, ką žmona apturi verto 600$, kai tuo tarpu vyras turi PS3?

3. Pamąstyk, prieš dovanojant žaidimą/konsolę dovanų savo vyrui/draugui, vėliau gali pasigailėti. Tiesiog gali nematyti vyrioko gana ilgai…

4. Nesakykit savo diedui nieko ypatingo ar nieko, ką turėtų įsiminti žaidimo metu. Yra didelė tikimybė, kad vėliau visa tai pamirš ir akis išpūtęs sakys „pirmąkart girdžiu” ar pan.

5. Jei vediesi vyrą apsipirkti ko nors svarbesnio į didelę parduotuvę, nepraeidinėkit ties žaidimų skyriumi. Vėlgi, didelė tikimybė, kad apsipirkinėsi viena, o vyriokas apžiūrinės geimus.

6. Išmok geimerių žargoną, sutaupysi laiko ir vyras nekartos to paties po kelis kartus normalia žmonių kalba.

7. Neleisk jiems vadinti tave video žaidimų moterų vardais lovoje :))

8. Būk pasiruošusi pirkti naują baldą reguliariai kas kelerius metus geimerio sėdynei, kadangi vyro sėdimoji dalis sudėvi baldą pakankamai greitai.

9. Kitas, vienas nemėgstamiausių geimerių punktų – nebūk jų tarnaite, išmokyk juos, kad kas kiek laiko jie privalo atsitraukti nuo žaidimo. Jeigu nori pavalgyti, tegu sustabdo žaidimą ir pasigamina valgyti patys.

10. Duok jiems laiko išeiti iš žaidimo nuo 15min iki 1h (priklauso nuo žaidimo žanro).

„Geimerio” patarimas: niekada nesakykite savo žmonoms/merginoms kaip iš tiesų atrodo toji konkretaus žaidimo išsisaugojimo vieta (save point’as). Kadangi gali atsitikti blogiausias scenarijus, ji pasakys „šunsnuki, aš ką tik mačiau kaip tu praėjai išsisaugojimo vietą”.

Tikiuosi top’as patiko, kaži kokius dar galima būtų pridėti punktus?

3 komentarai(-ų) “Top10 dalykų, kuriuos turėtumei žinoti, jei draugauji ar esi vedusi geimerį” įrašui

  1. Kche… shkias
    najs!

    Toxis

  2. Shkes daug pievu bet kai ka galima..
    Siaip atvirksciai yra vienas punktas .. „Isiminkite jo megstamiausio zaidejo herojes varda ir apsirenkite kaip ji. bus nepamirshtama naktis” :D

    Ethera

  3. Dėl geimų dovanojimo tai slidus reikalas… manau 9/10 kad išrinks ne tą geimą kurio tu nori.

    Nocturne

Palikti komentarą

*