geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Company of Heroes: Opposing FrontsDėka kvapą gniaužiančio žaidimo veiksmo ir lengvai nuniokojamų mūšio laukų, 2006-aisiais realaus laiko strategija Company of Heroes susižėrė visą šūsnį prestižinių apdovanojimų. Nors kūrėjai pasirinko vieną iš labiausiai nuvalkiotų II Pasaulinio karo temų, žaidimas vis tiek buvo smagus. Dabar THQ žaidimų leidėjai ir Relic kūrėjai tikisi vėl sulaukti dėmesio su savo naujuoju kūriniu Company of Heroes: Opposing Fronts. Bet nevadinkite to papildymu. Opposing Fronts greičiau yra savarankiškas tęsinys, talpinantis naujas armijas ir kampanijas, ir nereikalaujantis senesnės žaidimo dalies.

Žaidime rasite dvi kampanijas ir dvi naujas armijas. Pirmoji kampanija leis jums žaisti Vokiečių pusėje, vadovaujant elitiniam tankų daliniui – galingai puolamajai jėgai, dalyvavusiai vienoje iš didžiausių puolamųjų operacijų, kodiniu pavadinimu Operation Market Garden. Pastaroji buvo populiarinta knygoje ir filme A Bridge Too Far. Antrojoje kampanijoje į karą pažvelgsite iš Britų armijos pusės mūšio dėl Caen metu, kuris buvo dalis Normandijos kampanijos, kurioje Antantės pajėgos veržėsi iš sąlyginai mažo žemyno atspirties taško.

Kiekviena iš abiejų armijų kariauja gana skirtingai nuo Amerikos ir reguliariosios vokiečių armijų, kurias galėjote sutikti Company of Heroes žaidime. Opposing Fronts kampanijos tęs ankstesnėje dalyje matytus įvykius, tik šiek tiek kitu kampu. Misijose tiek daug veiksmo, kad tęsinys atrodo net beprotiškesnis nei jo pirmtakas. Galbūt taip yra todėl, kad žaidimas tiesiog dar labiau prifarširuotas įspūdingų fizikos dėsnių, kurių dėka niekada neatsibosta žiūrėti į iš sprogstančių sunkvežimių į orą išmetamus kūnus arba pašautus lėktuvus, kurie įsirėžia į žemę įspūdingai sprogdami.

[ Endy, PCGames.lt ]

Palikti komentarą

*