geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Hellgate: LondonŠi savaitė buvo išties audringa visiems laukiantiems didelių žaidimų, kadangi daugelio jų demo versijos jau pasirodė arba pasirodys artimiausiu metu. „COD” gerbėjai tikriausiai jau spėjo atsisiųsti ir išbandyti ketvirtąją dalį „Modern Warfare”, o „UT” serijos fanai tikriausiai jau seniausiai bando trečiosios dalies demo versiją.

Šiandien pasirodė dar vieno gan perspektyvaus žaidimo „Hellgate: London” demo versija, kurią kol kas išskirtinai galima atsisiųsti iš „GameDaily” tinklalapio (registracija nereikalinga). Na, o visuose likusiuose tinklalapiuose demo versija turėtų atsirasti 24 valandų laikotarpyje.

Šioje vieno žaidėjo režimo demo versijoje bus galima išbandyti dvi klases iš šešių: „Blademaster” bus skirtas visiems artimos kovos mėgėjams, o „Marksman” vertėtų rinktis tiems, kurie mieliau kovoja iš tolimų distancijų.

Taigi, turintys greitą internetą galės jau labai greitai išbandyti šią 1,46 GB dydžio demo versiją ir išsiaiškinti koks gi žaidimas jų lauks parduotuvėse lapkričio 2 dieną.

Video:

[ Blacknemo, Games.lt ]

1 komentaras “Pasirodė Hellgate: London demo versija” įrašui

  1. Kažko lėtai siunčia iš GameDaily. Gal koks mirror’as yra?

    eNyu

Palikti komentarą

*