geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Happy birthday, PS3!PS3 gimė japonų šeimoje šaltą lapkričio rytą prieš metus, tuoj pat po vidurnakčio. 5kg sveriantis mažylis buvo labai sveikas ir tūkstančiai sustoję ratu ėmė iš rankų į rankas kūdikį, kad būtų šio stebuklo liudininkais.

Nuo to laiko PS3 sunkiai dirbo, kad pateisintų savo tėvo ir senelio vardą. Jam tėra vieneri ir pirmieji jo gyvenimo metai nebuvo visada sklandūs, tačiau jau dabar jis turi daug kuo didžiuotis.

PS3 startavo lėtai, tačiau pastovus augimas teikia vilčių. Per vienerius metus sistema išvydo PlayStation Network, padėjo išpopuliarinti Blu-ray technologiją ir šiuo metu yra pardavusi virš 5.6mil. konsolės vienetų pasauliniu mastu. Nuo pat 40GB ir 80GB modelių paleidimo, PS3 pardavimai padidėjo 192% ir buvo parduota 3kart daugiau vnt. nei Xbox 360 Japonijoje šiais metais.

Žinoma, PS3 nesiseka taip gerai kaip Xbox 360 ar Wii, tačiau tokie stiprūs pavadimai kaip Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction, Warhawk ir Uncharted: Drake’s Fortune įrodė, kad sistema gali varžytis su kitomis next-gen konsolėmis, belaukdama tokių žaidimų kaip Gran Turismo 5 Prologue, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Unreal Tournament 3 ir Haze, kurie ateityje teikia nemenkų perspektyvų.

Su gimtadieniu, PS3. Nenuleisk galvos ir tęsk tai, ką tu darai ir nekreipk dėmesio į tavo niekintojus – tu teisingame kelyje.

Tad eik, užpūsk tą žvakę. Mes jau žinome tavo norą.

1 komentaras “Su gimtadieniu: PlayStation 3 sukanka vieneri” įrašui

  1. Nelabai man tas PS3…

    slaptas

Palikti komentarą

*