geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

GeeVeeHalo 3 išsaugojimo filmukų opcija pakeitė žaidimą, kadangi nuo šiol kiekvienas Jūsų mūšio momentas gali būti pergyventas iš įvairių kameros kampų, tad galite išnagrinėti geriausius savo pataikymus.

Tačiau, pasidalinti Halo 3 filmukais su žmonėmis, kurie neturi Xbox 360 konsolių buvo gana sudėtinga be specialios įrangos iki šiolei! GeeVeeGrab Jums padės šią svajonę įgyvendinti pačiu paprasčiausiu būdu. Viskas ko Jums reikia – tai pateikti pagrindinę informaciją apie video, o visa kita jie atliks patys.

Visų pirma, Jums reikės ten užsiregistruoti, tuomet nueiti į Halo 3 skiltį. Įveskite savo gamertag’ą, video pavadinimą (file share), tuomet pavadinimą ir aprašymą, kurį matys vartotojai patekę į šią nuorodą. Tada paspauskite „Grab” ir viską kas liks, jie atliks automatiškai. Vėliau, po video apdorojimo, gausite e-mail’ą su nuoroda į video. Filmukai gali būti iki 45min trukmės, tačiau neverta dėl to jaudintis, kadangi abejoju ar kas nors norės beveik visą valandą žiūrėti kaip Jums žaidime bus spardoma subinė. Tačiau, nereikia pamiršti, jog projektas visdar beta stadijoje, tad gali iškilti tam tikrų nenumatytų problemų ar tekti luktelti nemažą laiko tarpą kol Jūsų video atsiras. Bet manau rezultatas visgi bus vertas laukimo.

Nuostabu, kad nuo šiol galima bus taip lengvai upload’inti Halo 3 klipus į internetą, kas reiškia pasiutusiai didžiulis kiekis Halo 3 video cirkuliuojančių po internetą tik išaugs. Tačiau, žinoma, bus ir neigiama to pusė – kiekvienas pradės upload’inti savo klipus, todėl teks perbrist ir per nemažą kiekį prastų vaizdelių.

1 komentaras “Kaip pasidalinti Halo 3 vaizdeliais internete” įrašui

  1. ..arba tiesiog galima naudoti pigu capture board kaip ana koki tv-tiuneri.

    ZZ1

Palikti komentarą

*