geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Resident Evil: DegenerationTurbūt nenaujiena šio žaidimo fanams yra ta, kad kuriamas naujas Resident Evil filmas. Šįkart tai pilnai kompiuterinis CG žiūralas (ala Final Fantasy VII: Advent Children). Veiksmas vyks praėjus vieneriems metams po RE4 įvykių. Priminsiu, Resident Evil 1, 2 ir 3 dalys vyksta 1998-ais, RE4 – 2004-ais, o RE: Degeneration vyks 2005-ais metais.

Pagrindiniai herojai, kaip matyti iš treilerio, yra mums puikiai pažįstami – tai Leon S.Kennedy ir Claire Redfield iš Resident Evil 2 žaidimo.

Toliau pateikiu naująjį treilerį, kuris buvo pateiktas kartu su Resident Evil: Extinction DVD. Nors ir nedaug teparodoma, tačiau pa’check’int nepamaišys.

Video:

Palikti komentarą

*