geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Assassin's CreedeXophase puslapiuose paskelbti populiariojo veiksmo/nuotykių žaidimo Assassin’s Creed PC reikalavimai.

Musiet Ubisoft nusprendė negudrauti su programinio kodo optimizacija, kadangi reikalavimai yra milžiniški. Tam kad paleisti žaidimą, Jums reikės:

  • Intel Pentium Core 2 Duo ar geresnio
  • 3 GB RAM
  • ATI HD2900 ar NVIDIA GeForce 8800 serijos video kortos
  • 5.1 garso kortoa
  • Microsoft Xbox 360 kontrolerio

Kaip matom, Assassin’s Creed gavosi nemažiau ėdrus sistemos resursams kaip ir Crysis. Mažiau galingoje Xbox 360 platformoje žaidimas sukasi praktiškai be jokių stabdžių ar didesnių problemų. Tegyvuoja konsolės!

3 komentarai(-ų) “Atskleisti Assassin’s Creed PC reikalavimai” įrašui

  1. nereikia beveik jokios kodo optimizacijos tarp x360 ir pc. kodas yra beveik tas pats. o tokie auksti reikalavimai pc tam paciam kodui yra del aparatines architekturos skirtumo.

    ZZ1

  2. Kodo optimizacija yra būtina, būtent dėl tų sistemų architektūros skirtumų. Optimizacija užtikrintų galimybę žaisti ir silpnesnių sistemų savininkams. Juk tai yra vienas iš sėkmingo žaidimo faktorių (pvz. Blizzard žaidimai). Tačiau Ubisoft matyt nelabai tai terūpi, kad kuo daugiau žmonių išbandytų jų produktą… Ir tai iš dalies suprantama, juk kaip bežiūrėsi – didžiausias dėmesys nukreiptas į konsolinius produktus.

    admin

  3. game platforma ant pc yra ne pats pc o directx (kazkas tokio kaip softwarine konsole) del didelio directx panasumo i xbox360 kodas tiek vienam tiek kitam yra labai panasus. didziuliai skaiciavimo resursai pc reikalingi del jo paties architekturos, kuri nera taip arti „pritraukta” prie directx softo, kaip dash’as priderintas prie xbox gelezies ir tai yra naturalu.

    ZZ1

Palikti komentarą

*