geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.

GT Countdown pristato 2008-ųjų laukiamiausių žaidimų dešimtuką. Sąrašas atrodo gan logiškas, tačiau asmeniškai bent keletą žaidimų pakeisčiau į šiuos: Alan Wake, Dead Island, Silent Hill 5. O kaip Jūs?

6 komentarai(-ų) “2008-ųjų laukiamiausių žaidimų Top10” įrašui

  1. Resident Evil 5? =/ išvis šito žaido nelaukiu =]
    Visi laukia Starcraft 2, asmeniškai jam skirčiau aukštesnę vietą top’e.
    Beje, nustebau kodėl nėra WoW Wrath of the Lich King. Jei 2.4 patch’as išeis apie Kovą/Balandį, būtų logiška laukti expansion’o kažkur Q3. Nors… Blizzard’as visa laik išleidžia produktus kada jie pilnai paruošti.

    turboliux

  2. Gražu žiūrėt tiesiog. Ir keistai smagu, kai žinai, jog yra pasaulyje vietų kur kompiuteriniai žaidimai vertinami taip rimtai.

    Flasko

  3. Ohh. Pamiršau paminėt, kad tikėjausi pamatyti ir Star Wars the Force Unleashed..

    Flasko

  4. Kadangi konsolės jokios niekada neturėjau ir nemanau kad turėsiu artimiausiu metu, tai įdomūs pasirodė tik Starcraft 2 ir Fallout 3. Gal ir GTA IV, bet niekada įpatingas GTA fanas nebuvau.

    Įdėčiau ten Age of Conan, gal dar kokį AION, jei jį šiais metais iškosės :) Bet matomai PC gaming ten antroj vietoj, MMORPG iš viso nėra.

    Andrius

  5. Aš tai labiausiai GTA laukiu. O iš kitų norėčiau išbandyt antrą Starkraftą, naują Resident Evil ir tą loginių žaidimų su mažais padarėliais kombinaciją. Pats konsolės neturiu, bet gal reiks įsigyt.

    Archatas

  6. as tai laukiu resident evil 5 :)

    medionaz

Palikti komentarą

*