geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Balsas.lt interviewPrieš keletą savaitukių man parašė ir paprašė duoti interviu dar palyginti jaunai, tačiau ‘teisingai’ progresuojančiai žaidimų rubrikai, esančioje „Balsas.lt” svetainėje. Atsisakyti nebuvo prasmės, tuo labiau kad ir pats jau senai mąstau apie pan. interviu jamimą iš mūsų bloger’ių. Taigis, sutikau, atsakiau į klausimukus pernelyg nesiplėsdamas ir išsiunčiau laišką su atsakymais. O vaisius galite pasiskaityti pačiame Balse.

Pateikiu kelis trupinius iš interviu:

Kiek laiko jau žaidžiate kompiuterinius žaidimus?

Žaidžiu palyginti gana senai. Pradėjau savo „karjerą“ Tarybų Sąjungos laikais nuo keistos rusiškos konsolikės, kuri teturėjo kelis pultelius su sukaliojimui skirtu ratuku ir ginklą. To ratuko užteko pirmajam kompiuteriniam pong‘o žaidimui. O šautuvas buvo skirtas šaudyti į ekrane tai šen tai ten atsirandantį baltą kvadratą. Ar gi ne linksmi laikai? :)

Kaip manote, kas laimėtų, jei susikautų Lara Croft ir Duke’as Nukemas?

Duke‘as yra tiesiog kietakiaušis vyrukas su obuolio dydžio smegenimis. Tad žinoma, kad Lara, no doubt, juk grožis visuomet nugali, nors, tiesa, nežinia kaip reiks reaguoti į tą grožį naujausioje „Tomb Raider“ dalyje, kurioje Lariska atrodys gerokai senstelėjusi… :/

[ balsas.lt ]

5 komentarai(-ų) “Iš geimeris.com interviu ima „Balsas.lt”” įrašui

  1. O! Sveikinimai, bet klausimas irgi off. Tu kaip prisivertei Perfect Dark Zero pražaist :). Aš jau kelys syk bandau ir vis nesėkmingai…

    Artojas

  2. man labiausiai patinka „laukiamiausi” skyreliai. cia vienoje vietoje galiu pasirinkti, ko laukti paciam ;) rankliotis informacija savarankiskai pavargstu :)
    bloga perziuriu beveik nuo jo pradzios. go go bloggers

    ZZ1

  3. Thanks už palaikymą.

    Artojas » kaip jau minėjau, man pati veikėja patinka, tai duoda net tam tikro užvežimo ‘kalti’ toliau idant sužinoti tolesnius Joanos Dark nuotykius :)
    Žinoma, po kokio tarkim CoD4 geimo, shooter’is atrodys ir valdysis pakankamai vidutiniškai, tačiau bent jau jis yra įdomus, ne toks kaip vienas didesnių 2007-ųjų nusivylimų – Soldier of Fortune 3

    P.S. Manau, Artojau, taipogi neužilgo laukia tavęs ir Zpat interviu, bo manęs buvo teirautasi ar ką galėčiau rekomenduoti iš pažįstamų blogerių. Taigis, ruoškitės :)

    ZZ1 » Atnaujinta tavo mėgiama skiltis :)

    admin

  4. Vadinas einu spausdintis Joan foto ir kabinsiu kur šalia lovos :) Perfect Dark Zero buvo vienas pirmų žaidimų kurį nusipirkau X360. Apmaudu, kad niekaip neprisiruošiu nueiti toliau nei tutorial’as. Gal fototerapija pades ;)

    Artojas

  5. ten garso takelis geras. man patiko.

    ZZ1

Palikti komentarą

*