geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Rock BandKaip žinia, neseniai nuskambėjo naujienos, jog Rock Band’as atkeliauja į Europą gegužės 23-iąją dieną. Tad iki pasirodymo belikę visai nedaug – mėnuo su puse. Aiški patapo ir naujoji kaina, kuri ženkliai padidėjo. Vien už instrumentų pack’ą, kurį sudarys gitara, drums’ai ir mikrafas, teks pakloti 170 eurų, t.y. apie 580lt. Gi už patį žaidimą bus ‘plėšiama’ 70 eurų (250lt). Amerikoje toks rinkinėlis + žaidimas kaštuoja 170$, kas reikštų mūsų pinigais – 350lt.

Kodėl toks skirtumas? Rob Kay iš Harmonix tikino per spaudos konferenciją Londone, jog tai nėra ketinimas išdurti vartotojus ir gerokai ūgtelėjusią kainą aiškina kaip daugybe mažų pasikeitimų, kurie ir prideda tokį kainos prieaugį. Vienas jų – tai mokesčiai. Didžiojoje Britanijoje jie vadinami VAT, sudarantys 17,5%. Amerikoje gi nėra tokių mokesčių, kadangi kiekvienoje valstijoje jie skirtingi.

Viliuosi, kad vienas tų mažųjų pasikeitimų buvo ir instrumentų patobulinimas ir kad didžioji dalis naujų instrumentų partijų pasieks Europą. Tačiau tai tik prielaida. Priešingu atveju bijausi, kad įsigijus neužilgo teks apsilankyti garantiniame aptarnavime…

[ videogamer.com ]

2 komentarai(-ų) “Rock Band’as overprice’intas Europos regionui” įrašui

  1. EA mano kad plastmasiniai instrumentai turi paimti virsu pries tikrus. Gal jie dailides rankomis tas gitaras surinkineja?

    ZZ1

  2. Šiaip tai jau ne syki kartojaus šen bei ten. Čia ne overpricingas o normali kaina Europai. Pas mus viskas tiek kainuoja. Geriausias būdas išsiaiškinti per daug prašo ar ne yra lyginti su konkurentais. Už Rockbnad kainą galima nusipirkti GHIII ir papidlomai tris gitaras. Tas ant to ir išeina.

    Kas liečia instrumentu kokybės, tai pas mane iš JAV atsiųsdinta versiją (už kurią kai susimokėjau PVM’ą sumoje paklojau lygiai tuos pačius ~800litų)kol kas puikiai veikia. Vis tingiu apsidrausti sutvirtindamas būgno pedalą. Bet šiaip ar taip, kaip bežiūrėsi Guitar Hero įrankiams kokybės ir estetikos prasme iki Rockbando įrankių taip pat toli, kaip man pėstute iki kinijos.

    Artojas

Palikti komentarą

*