geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Guitar Hero 3Activision pastaruoju metu gauna į skudurus dėka tokių naujų EA žaidimų kaip Skate ir Rock Band, kurie perspjauna analogiškus Activision produktus – Tony Hawk’s Pro Skater ir Guitar Hero žaidimų seriją. Tačiau Activision nė neketina pasiduoti.

IGN raportuoja, kad gegužės mėnesio Conde Nast Portfolio numeryje, Activision CEO Bobby Kotick’as atskleidė, jog bus pristatyta daugiau instrumentų Guitar Hero IV žaidimui:

“It’s not just about guitars. We’ll include a lot of other instruments, vocals. It will help us expand internationally.”

Taipogi Kotick’as minėjo, kad GHIV bus pirmas žaidimas, kuriame Activision naudos tai šaliai būdingą turinį ir vietines grupes. Nežinia ar taip ir bus, tačiau jei tai tiesa, GHIV turėtų padaryti nemažą šuoliuką į priekį.

11 komentarai(-ų) “Guitar Hero panašėja į Rock Band’ą” įrašui

  1. Nice pic :)
    Kas dėl GH tai skaičiau iš pačio ryto ir supratau, kas mane iš tiesų neramina. Pats faktas, kad tolimesnes žaidimo dalis darys ne Harmonix o Neversoft. Blemba, kad tik nesuvarytų serijos…

    Artojas

  2. she is epic! o.O

    turboliux

  3. jezusmarija turbut greiciau gh4 sulauksiu, nei to prakeikto rock band. puse metu praejo nuo paleidimo usa. kiek dar galima……

    ZZ1

  4. Išties tikiuosi, kad GH frančizė išsiverš į priekį, palikdama Rock Band’ą kiek nuošaliau, juk konkurencija mums į naudą?

    GH turi šansą pasimokyti iš RB klaidų ir netaupyti ant instrumentų a.k.a. pristatyti pakankamai aukštos kokybės instrumentus, ką iki šiolei ir darė pristatydama naujas gitaras. Galbūt net sukurpti kokį klavišinį instrumentą (drums’ai ‘po default’u’ tikėtini)?

    ZZ1 » Negaliu nesutikt, tikėkimės gegužės pabaigoj paleis prekybon, tik įdomu kaip bus su ‘marijos žemele’ ;)

    admin

  5. pats savim pasirupinsiu, nei i ‘marijos zemele’ viltis krausiu. bitik europine paleistu.

    ZZ1

  6. Kas nors man papasakokit kas čia negerai su tais mitais dėl Rockbando įrankių kokybės :)? Jau kiek laiko naudoju atsidžiaugt negaliu. Kas liečia gitarą tai išvis nesulyginami dalykai. Dėl būgno pedalo girdėjau kažką. Visa kita bent jau mano akimis žiūrint yra gerai. Mikrofonai ne prastesni nei buvo su singstar. Gitara netgi simpatiškesnė ir mielesnė nei dvejos GH versijos (xplorer ir ta kur buvo su GH III) kuriomis teko groti.

    Artojas

  7. o as tai bambinsiu xploreriu. nereikia man geresnes..

    ZZ1

  8. admin

  9. Nu tikiu. Neskaitysiu aišku nes įsimes paranoja. O tokią vieną pavadinimu X360 jau turiu. Viskas su juo gerai, o vistiek kai žaidžiu atidarau balkoną ir pastumiu konsolę arčiau jo. Anyway tokiu atveju laikau save lucky pirkėju. Visa įranga out of the box buvo idealiam stovyje ir tfu, tfu, tfu tokia tebėra iki šiol :).

    O kad konkurencija gerai tai faktas. Jei jos nebūtų, mes šioje naujienoje nė nediskutuotume, nes greičiausiai jos irgi nebūtų :).

    Artojas

  10. JAU YYRA JAU YRA!

    ZZ1

  11. Kas yra, Rock Band pre-order’is?

    [UPDATE]

    Vo dabar matau kas :)

    admin

Palikti komentarą

*