geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

ZIP FMNeseniai perskaičiau naujieną, kuri galėtų sudominti mano blog’o skaitytojus – Balsas.lt pristato laidą apie komp.žaidimus ZIP FM eteryje kiekvieną trečiadienį nuo 20 iki 21val. Naujienoje taipogi paminėta: „kalbame apie kompiuterinius žaidimus, naujoves ir kitus dalykus. Netrukus mūsų tinklalapyje galėsite ir patys užduoti klausimus vedėjams.”

Spėju jau pirmąją laidą būsiu pramiegojęs, ką gi, lauksiu antros, jei nepamiršiu ir bus galimybė – įrašysiu ir pasidalinsiu.

Pamiršau paminėti, kad pačios radijos galima pasiklausyti per šią nuorodą arba spaudžiant čia (reikalingas WinAmp grotuvas).

[ balsas.lt ]

7 komentarai(-ų) “Nauja laida apie grajus ZIP FM eteryje” įrašui

  1. Jei labai kas norės galiu į schedule įdėt, kad įrašytų.

    r00lz

  2. Žinoma įdėk, k’sakant bus apsidraudimui.

    admin

  3. Jeigu ka tai ta laida jau koks menuo kaip eina. Beje, praeitoje laidoje minejo tavo bloga, kai pasakojo apie GTA IV.

    geeky_DUDE

  4. Hm, o gaila, nė nežinojau, nieks neįspėjo, begėdžiai :}

    admin

  5. pramiegojau, jau buvo ta laida? beje koks tikslus linkas iki jos? kas r00lz tikiuosi irashiai ta laida, gal galetum numesti linka?

    turboliux

  6. turboliux, tai kad visi atsakymai į tavo klausimus yra šiame įraše.

    admin

  7. Praleidau, kaltas The Forbidden Kingdom filmas :/ Kas apturi įrašą?

    admin

Palikti komentarą

*