geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Too HumanDenis Dyack’as paskelbė savo IGN blog’e, kad Too Human kūrimas galiausiai eina į pabaigą ir komanda tikisi pristatyti Xbox 360 gamyklinį diską su žaidimu po kelių bug’ų pataisymo.

Beje, žaidimas jau 10 metų randasi gamybos stadijoje! Iš pat pradžių šį action/adventure žaidimą buvo planuota išleisti PlayStation platformoje 5-ių diskų pavidalu. O šiandienai tai yra jau action/rpg žaidimas, pribrendęs iki Xbox 360 ekskliuzyvo. Su nekantrumu laukiam.

2 komentarai(-ų) “Too Human jau beveik pabaigtas” įrašui

  1. o pagal zanra, cia kazkas kaip mass effect? atrodo idomiai betkokiu atveju.

    ZZ1

  2. Kiek žiūrinėjau video tai po teisybei iki šiolei nevisai ir supratau koks čia žanras. Pvz. Vikipedijoj rašoma: Science Fiction Fantasy and Action/RPG/Adventure. Taigis, trumpai ir aiškiai – mišinys.

    admin

Palikti komentarą

*