geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Diablo 3Pasak Diabloii.net saito, Diablo 3 ir yra tas gandais apipintas ir taip slepiamas Blizzard žaidimas. Tinklapis turi savo vidinių šaltinių žaidimų industrijoje ir teigia, kad grajus bus paskelbtas šį šeštadienį WWI Paris 2008 renginyje. Diabloii.net fan saitas jau gyvuoja per 10 metų, tad Jūsų reikalas ar tikėti tuo, ar ne. Asmeniškai esu įsitikinęs 99.99%, jog tai Diablo 3 projektas.

W00T!

[ Diabloii.net ]

15 komentarai(-ų) “Diablo 3 bus patvirtintas WWI parodoje” įrašui

  1. Jo kas metai tas pats :). A6 labai norėčiau tikėti, kad visas tas Hype’as yra kažkas daugiau nei gatvės datos paskelbimas WOTLK arba SCII.

    Landing page’as leidžia dalyti trejopus spėjimus. Akių kontūras danguje panašus į protosų. Ledynai gali byloti apie WOTLK. Ar tai tinka Diablo? Hm iš esmės taip. Kiek pamenu paskutinis vaizdas kurį mačiau žaisdamas Diablo tai buvo Baalo subaladojimas Areato kalne. Ten šalta. Ten daug ledo. Nu why not. Bet vistiek netikiu. Nors ir finansiškai ir politiškai logiška būtų… Bet vistiek blemba netikiu :)

    Artojas

  2. Nu aš ir Diablo III netikiu, nes jau tiek laiko gandai apie jį sklando, kad net atsibodo. Šiaip manau, kad tai bus Lost Vikings nauja dalis. Labai daug jau sutapimų su šiuo žaidimu yra…

    Andreaz

  3. Viena vertus norėtųsi tikėti, kad gandas pasitvirtins, bet kita vertus, baugu, kad legenda nebūtų sugadinta, kaip jau nemažai iš anksto aukštintų geimų..

    eNyu

  4. Heh aš irgi galvoju, kad vikingams pagrindas yra. Tik vėlgi aš remiuosi industriniais motyvais. Pamenat koks žodžių junginys sukasi visiems ant lūpų… Casual gamers market… mmm saldu kaip du medu. Kai Nintendo parodė kiek ten litų padėta, visi staiga labai jų užsimanė. Niam niam. Vikingai ant Wii. Ne rimtai būtų skanu :)

    Artojas

  5. as noriu vikingu…

    ZZ1

  6. Apie Wii versiją net nepagalvojau, bet Vikingai ir buvo išleisti SNES ir GameBoy, tad Blizzard žingsnis į Wii konsolę tikrai tikėtinas.

    Andreaz

  7. vikingai per daug zinomas vardas kad atitektu vien wii. kazin ar svarbu, kam kas buvo isleista pries ~15metu.

    ZZ1

  8. Ne aš norėjau pasakyti, kad tikėtina, kad pasirodys ir Wii, nes Blizzard Vikingus buvo išleidę Nintendo platformoje ir anksčiau. O nei Daiblo, nei Starcraft ar Warcraft serijų neragavo jokia konsolė. Bet Blizzard vien Wii tikrai neleistų, nes pagrindia visi jų fanai PC savininkai.

    Andreaz

  9. kaip ten bebūtų, jei nepaskelbs apie Diablo 3, Blizzard’as sulauks daug nusivylusių fanų, nes nu tikrai, kiek galima kankinti? Jau praeitam Blizzard Convention’e visi laukė, kad praneš apie Diablo 3. Diablo3.com sait’as buvo atiduosas Blizzard’ui ištikimų fanų. Nemanau, kad praneš apie Lost Vikings nes, nu come on, tik apsijungė su Activision ir iškart sukurs žaidimą?

    turboliux

  10. Nu apsijungimai nevykstą per naktį. Juolab kad įvyktų transakcija lėšas investavo ir jas laaaabai dideliais kiekiais skolinosi VU i.e Blizz publisheris. Visko gali būt. Kas teisybė visose šiose spėlionėse, tai tik tai, kad Lost Vikings atgaivinimas šio konkretaus Hype’o metu sukletų tikrai per didelę neigiamų emocijų audrą.

    Artojas

  11. Vis dėlto spėju, kad bent jau pagal splash screen mum duos vieną iš dviejų datų. Nu nėra taip blogai… Tą prasme galų gale žinosim, kada planuotis Blizzostogas.

    Artojas

  12. Artojau, check this out.

    admin

  13. Nemanau, kad tai būtų SC MMO ,nes dar kuriamas SCII tai vienai serijai per daug dėmesio, o tos akys ir Lich King’ą labai primena :)

    Andreaz

  14. Spekuliacijos :)). SC MMO. Wah… Svajonė vien dėl to, kad setting’as ne fantasy. Bet nematau jokio realaus pagrindo apie SC MMO skelbti dabar. Dauguma rimtesnių šaltinių spėja, kad splash screen vis tik bus skirtas SCII retail launch dienos paskelbimui. O apie naują projektą bus pranešta ramesniu tonu. Aš nuo pat pradžių kažkaip esu linkęs palaikyti būtent šitą nuomonę.

    O kazkur giliai pasamoneje galvoju… Gal pasakys, kad Nova is back. Bet tai mano galva dar nerealiau nei SCII MMO :)

    Artojas

  15. Dar vienas savotiškas patvirtinimas, jog tai būsiantis Diablo III.

    admin

Palikti komentarą

*