geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Metacritic Score 90 and Up

Gamers World Bangladesh blog’as parašė įrašą apie tai, jog X360 platforma turi geresnius žaidimus už PS3 ir Wii kartu sudėjus. Don’as Mattick’as, Xbox bosas, pasakė:

Užeikiti į Metacritic svetainę ir suskaičiuokite žaidimus, gavusius 90-ies ir daugiau balų įvertinimą mūsų platformoje, tuomet sulyginkite šį skaičių su Wii ir PlayStation 3.

Norit tikėkit, norit ne X360 turi 12 grajų turinčių tokį skaičių, kai tuo tarpu Wii ir PS3 turi po 5. Maža to, Xbox 360 platforma turi ir didžiausią žaidimų biblioteką – 427 grajai, Wii gi 234, o PS3-iukas viso labo 186. Taipogi skubu pradžiuginti visus Wii gerbėjus, konsolė turi didžiausią procentą prasčiausiai vertinamų žaidimų biblioteką. Įraše rasite ir daugiau Metacritic statistikos.

[ Gamers World Bangladesh ]

13 komentarai(-ų) “Xbox 360 platforma turi geresnius žaidimus” įrašui

  1. Tiesą sakant apie žaidimų vertinimus dabar rinkoje kalbama labai daug. Ir nuomonė vyrauja vieninga. Tai yra bullshit. Aš tam tikra prasme jai pritariu. Bet kuriuo atveju šis tyrimas tik parodo MS galimybes daryti įtaką :). Nieko daugiau.

    Kas liečia Wii tai natūralu:
    1. Prileista tikrai daug trash’o mušančio bendrą balą.
    2. Geri žaidimai irgi vertinami blogai, nes dauguma apžvalgininkų vertina juos kaip next gen.

    Artojas

  2. PC kaip visad turi tiek daug jų, kad net nedėjo į grafiką, nes nebesimatytų konsolių? :D

    Originalas

  3. haha, 80 PC su score 90 ir daugiau in da face xBox360. ;D Kai žiūrėjau games xBox360, atmečiau tuos, kurie buvo PC, susirinko vos 5 game, kurių nebūtų PC ir jie yra lošiami…

    Originalas

  4. Prisilaikau posakio „Ne kiekybė, o kokybė”. Aišku svarbu duoti consumer’iems pasirinkimą, bet mano nuomone kiekvienas iš tų platformų turi vieną kitą hitą, kurį verta pažaisti. Tarkim jei turėčiau Xbox’ą, nepirkčiau visų 12-os geriausių žaidimų, man užtektu ir dviejų (Halo 3 ir GTA IV). Jei esi užketėjęs Final Fantasy fanas (nekalbant apie FFXI), tau visai nesvarbu kiek afigėnų žaidų yra padaryta Xboxui, tu vistiek imsi PS3. Taigi toks konsolių vertinimas nevisiems aktualus.

    turboliux

  5. Originalai. Tu dabar apsimeti kad nežinai PC lifespan’o :)?

    Artojas

  6. Artojas » Faktai kalba patys už save, ir pritari tam ar nepritari, tai kiekvieno asm.nuomonė.

    Kas dėl Wii, manau neilgai trukus ji pasivys X360-uką žaidimų skaičiumi. Gamintojai užsėdo ant aukso gyslos ir tą puikiai žino. Juk gaminimo investicijos į Wii žaidimus yra visai nedidelės palyginus su kitomis next-gen konsolėmis, o ir ciklas per kurį pagaminamas šiai konsolei grajus yra gana greitas. Na bet who gives a fcuk, juk vistiek tie crappy Wii geimai turi puikius pardavimo rodiklius ir žmonės juos noriai perka…

    Originalas » Nesupratau kuo čia dėtas PC, kalba eina apie konsoles. Būtų išties malonu jei ateity mažiau trash talk’intum comments’uose :)

    ZeaLot

  7. bet kur ta aukso gysla tam Wii. Kodel visi tai sukina prognozuoti jo ateiti, ir sukino tai darydami anksciau. ta prasme jis gi nuobodus pasidaro vos po keleriu bandymu. negi tie keli bandymai (reikia pripazint keistoki ir idomus)ir yra Wii variklis? Ar tai vis dar mario ir nintendo vardai..

    ZZ1

  8. @turboliux, kas kaip žaidžia. :) Aš tai jokio game neesu perėjęs du kartus, tai po poros savaičių jau kaip ir būtų išsisėmę tie pora game.. gerai, kokį online galima palošti pusmetį, bet vistiek atsibos.

    Gal tu prie savo TV jungi konsolę, o aš labiau mėgstu PC. Jei tiek žaidimų for PC, tai tikriausiai ne aš vienas. :) Net jei skaičiuotume nuo dabartinių konsolių eros, tai vistiek PC šitame grafike visus suvalgytų, ir net nesimatytų tų 12 xBox360. :D

    Originalas

  9. Drįsčiau paprieštarauti, kad tai ne faktai o manipuliacija skaičiais.
    Tai yra palyginimas „iš akies“. Vėlgi pažiūri į 1st party žaidimus, ir matai, kad nu nėra skirtumo tarp X360 ir PS3.

    Artojas

  10. O originalui siūlau paskaičiuot kiek PC žaidimų išleistų per paskutinius 2.5-3 metus turi ranka 90+. Ir kiek jų yra system exlusive. manau nustebsi pamatęs skirtumą. Iš akies užmetus, ten gerokai daugiau nei pusė žaidimų yra 5-10 metų senumo.

    Artojas

  11. Man rodos, tu ne į tą lentelę žiūri. :)) Halo 3, Guitar Hero II, Rock Band, Forza Motorsport 2 – 4 game iš 12, o visi kiti yra PC.. ir netgi nėr ko lygint orange box ar CoD4 su konsoline versija.. šiaip praktiškai visi yra FPS, o pats žinai, kokie game ant PC populiariausi. :) Dar pridėkim, kad grafika neribota ir valdymas FPS su pele daug malonesnis + nereik mokėti už online, yra mod’ų, kur didžiausias tų FPS pliusas.

    Taigi kaip ir reiktų nuimt taškų ar pridėt prie PC versijos. :)

    Specialiai žiūrėjau, ar apsimoka pirkt xBox360, ar yra tiek gerų game, nuo PC perėjus.. Vienareikšmiškai galiu atsakyti, kad nėra, bet vistiek galima nusipirkt, kai šiandien tokia kaina. :))

    Originalas

  12. Tu dabar viską apvertei aukštyn kojom ir tikiesi kad aš nepastebėjau :).

    O aspimečiau, kad nepastebėjau, nes šita diskusija vėl niekur neveda :)

    Artojas

  13. kalbant apie faktus, tai ps3 turi daugiausia geimu kurie gamespote yra ivertinti 10balu, tai gta4 ir mgs4. Taigi sony ir gali numesti sita fakta, tik idomu butu isgirsti koks atsakas is bilo butu :D

    faktas

Palikti komentarą

*