geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Batman: Arkham AsylumPradėjo sklisti naujiena, kad turėsime naują Batman žaidimą, kurį kuria Rocksteady Studios. Balsas.lt rašo:

Žaidime išvysime ne tik Batmaną, tačiau ir Džokerį bei kitus „DC Comics“ komiksuose vaizduojamus žmogaus-šikšnosparnio priešininkus. Veiksmas vyks Arkhamo psichiatrijos ligoninėje, kuri dažnai tampa įvykių epicentru ir komiksuose. Įvykiai daugiausiai suksis apie Džokerį bei Batmaną. Pirmasis, pabėgęs iš kalėjimo, sprunka į Arkhamo ligoninę, kur toliau rezga savo nešvarius planus, kaip nužudyti Batmaną, o Gothamo mieste pasėti paniką.

Išleidimo data nėra aiški, o kol kas tėra paveikslėliai, kurie buvo pasirodę gamintojo tinklalapyje, tačiau kažkodėl greitai buvo pašalinti. Juos galite peržiūrėti NeoGAF forume. Kiek primena The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay ir Manhunt mišinį, ar ne? Grajus, kaip jau turbūt numanote, bus išleistas PS3 ir X360 konsolėms.

2 komentarai(-ų) “Naujas žaidimas Batman: Arkham Asylum” įrašui

  1. Va va iškart pamatęs pagalvojau, kad labai jau Riddick’ą primeną, bet manau tai gerai, nes The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay tikrai geras žaidimas.

    Andreaz

  2. Turetu buti neblogas zaidas ypac kas megsta asmeninius zaidimus.

    Ewex

Palikti komentarą

*