geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Resident Evil: DegenerationSony Pictures patvirtino kad Resident Evil: Degeneration CGI filmas bus išleistas Blu-ray ir DVD formatais Š.Amerikoje gruodžio 30 d.

Pasak gandų, filmas kainuos 39,95 Amerikos žaliųjų, turės krūvą extra dalykėlių, tokių kaip veikėjų biografijos, interviu su Leon Kennedy, Resident Evil 5 žaidimo treilerį, pačio Degeneration filmo treilerių kolekciją ir pan.

Resident Evil: Degeneration veiksmas vyks septyni metai po Racoon miesto sprogimo (kaip buvo aprašyta Resident Evil 3: Nemesis) ir tęs T-virus’o išsiveržimą kažkokiame nežinomame JAV aerouoste.

Filmas signalizuoja Leon S. Kennedy ir Claire Redfield grįžimą (Resident Evil 2 veikėjai), kurie bandys sustabdyti tolimesnį viruso plitimą.

Pateikiu naują treilerį iš neperseniausiai vykusios Comic Con 08 parodos.

Video:

[ High-Def Digest ]

1 komentaras “Paaiškėjo Resident Evil: Degeneration išleidimo data” įrašui

  1. lol, būtinai įmesim..

    ZeaLot

Palikti komentarą

*