geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Saints Row 2Taigis, vakar pamaigiau Saints Row 2. Žinot kaip būna su tais jaunesniaisiais broliais, clone’ais ir pan. Norėdamas gaut bent kiek saulės ir pripažinimo, turi stengtis būt geresnis, įdomesnis, juokingesnis ir visoks-koks-esnis už savo vyresnįjį brolį. Tas pats atsitiko ir su Saints Row 2 (toliau SR2).

Pradėkim nuo to, kad SR2 gali customize’int savo char’ą: lytis – vyras, moteris, rasės – juodaodžiai, azijiečiai, kaukaziečiai, kūno sudėjimas, vienu žodžiu gali pasidaryt tikrai daug… O bent jau man yra žymiai šauniau priešais matyt lakstančią moterą, negu storą juodaodį :) Taigis – pliusas SR2.

Jei GTA4 turėjo nemažai ginklų – SR2 turi jų DAUGIAU! Jei GTA4 map’as buvo didelis – SR2 jis DIDESNIS, jei GTA4 buvo daug transporto priemonių – SR2 jų DAUGIAU! Jei GTA4 turėjo net malūnsparnius – SR2 turi malūnsparnius, kukuruznikus (Red Baron style su kulkosvaidžiu priekyje :)), mažus lėktuvėlius ir reaktyvinius lėktuvus!.. Jei GTA4 galėjai gaut skirtingas chatas – SR2 jų gali pirkt DAUGIAU, net lėktuvų angarą ir dargi gali užsipimpint. Jei GTA4 šmutkės buvo daugmaž standartinės – čia gi gali modifikuot… GTA4 turėjo speedboat’us – SR2 turi ir juos, ir vandens motociklus. Jei GTA4 turėjo visokių stunts’ų darymą – SR’as duoda respect’o už viską, už stunts’us, už powerslide’us, už nardymą tarp mašinų, už važinejimą ant vieno rato (je, SR’as turi begalę motociklų, dviračių, keturračių, etc.), už stunts’us su vandens motociklais, už viską kas prideda tikrai nemažai fun.

Kas man ypač patiko, tai radijo stotys – pagaliau yra ne vien rap’as, atsirado sunkaus metalo radijeika su plyšaujančiais Korn’ais (berods), Cradle’ais, System of a Down, etc. (su über jingle’u: „you like pop music? (fone groja taaaake, oon, meeee, take on me) – so FUCK YOU this is <radijo stoties pavadinimas>” ;) roko kanalas su Offspring’ais – vienu žodžiu radija tikrai turininga ir maloniai klausosi.

Labai pradėjau juoktis kai gatvėj pamačiau lakstančią merginą su geltonu kombinzonu ant britvos ir šaudančią kažkokius japonus… negana to, ji išsitraukė kardą(!!!) ir pradėjo pult mane :)

Misijų daug nepažaidžiau, ale yra senas geras naikinimų mod’as, kai reikia padaryt kuo daugiau žalos kažkokiam rajone, kas suteikia kaiptais gausiai daug fun :) Tiesa, man jis du kartus užkibo (tiesiog užsi’freeze’ino, jau buvo kilusi maža panika, bo pastarąjį kartą kai freeze’inosi box’as pamačiau šaunųjį RROD :) ale perkrovus viskas gerai. Tiesa, antras freeze’as mane sužlugdė: į savo chatą kaip chamiakas buvau sutempęs daug über mašinų – pradedant zonda_like aparatu ir žemyn… heck, net malūnsparnį buvau nutūpdęs, ale pareiškė, kad čia jo negaliu laikyt.

Yra šiek tiek bug’ų, kai tarp džipo sparno užstringa stulpas!!! Ale jis gražiai sau po keletos sekundžių išnyksta. Vienu žodžiu GTA fanams imho tai must have dalykas, kitiems – na, manau, pasiliksiu, pažaidinėsiu, kai praeity liks Fallout’as, Fable’as ir kt.

Autorius: Toxis

6 komentarai(-ų) “Mini first look Saints Row 2” įrašui

  1. fallautas mane prilipino prie kompo. net mozolis ant rodomojo pirsto pradejo gyti (atsirades kazkada nuo gh) nesveika tas falloutas, nesveika

    ZZ1

  2. Aš irgi maigiau Saints Row 2. Kaip čia kurią dieną su Kuku bendraudamas išsireiškiau tai… Jis mane labai nuvylė tuo, kad yra visai net neblogas :).

    Artojas

  3. Kaip arcade grajukas žinoma kad visai nieko, bet laiko jam asmeniškai skyriau kokią valandėlę, tiesiog perdaug daba AAA hitų, nėr kada galvą kvaršint clone’ais.

    ZeaLot

  4. idomus dalykas ten tas twitteris pas tave. tik keista, kad irasai laikomi nutolusiame serve ir ne visad uzkrauna (opera)

    ZZ1

  5. Firefox 3 ir IE8 twitter’į užkrauna OK, tik tenka kartais luktelt ilgėliau.

    ZeaLot

  6. atiprasau,bet per SR2 nera dviraciu

    liutas

Palikti komentarą

*