geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Rock Band„Laisvalaikio” spalio 23-30 d. 42(559)-ame nr. išskaičiau štai tokį dalyką Elektromarkt’o reklamikėje (pridedu scan’ą). Tiesa, įvedęs užklausą rock band į jų svetainę, nieko nepešiau. Na anyway, minima tik PlayStation 3 versija, apie Xbox 360 nieko negirdėti. Gal kas turi kokių žinių kada realiai žada pasirodyti Rock Band’as Marijos žemelėje?

Beje, savąją Xbox 360 Rock Band versiją už 530LT (pilnas komplektas be žaidimo+shipping’o išlaidos) užsisakiau jau vasaros pradžioje per eBay (neteko mokėt jokių muito mokesčių ar dar balažin ko). Deja, instrumentų kokybe tikrai nesu patenkintas ir siūlyčiau gerai pagalvoti prieš perkant, bo ne už kalnų Guitar Hero World Tour (piratkė šiandien jau pasirodė torrent’uose), na ten tikrai matosi instrumentai aukštos kokybės, ne kokie cheap-ass plastmastgaliai. Manojo Rock Band pedalas jau spėjo sulūžti, tai dažniausia pasitaikanti RB problema, tad teks dėtis metal plate’ą, štai gidas kaip tai atlikti. Ateity planuoju su’post’inti atskirą Rock Band įrašą.

UPDATE’as:

Vienas iš komentarų autorių davė tips’ą, jog „BMS’e” jau galima įsigyti RB. Taigis, nuėjau į „BMS” internetinę svetainę ir pastebėjau, kad išties yra pardavinėjamas Rock Band’as. Xbox 360 versija kaštuoja labai kukliai, viso labo 930LT, et juk kas tas tūkstantukas už lūžinėjančius plastmastgalius? PS3 versija kaštuoja šimteliu mažiau – 800LT. Kodėl toks kainų skirtumas lieka neaišku.

11 komentarai(-ų) “Rock Band galiausiai Lietuvoje?” įrašui

  1. O mano pedalas dar laiko :).

    Bet kas liečia World Tour instrumentų tai tikrai nežinau ar būgnai pateisins lūkesčius. Nepaliko man jie įspūdžio ir Rock Band mielesni. Tuo tarpu naujoji Guitar Hero gitara rimtai kicks ass. Verta grieko. Užsisakiau blemba visą box’ą. Paskutinį syk sakiau sau…

    Artojas

  2. paimkim tokia analogija:
    prilyginam RB/RB2 siaudinei trobelei vejuota rudens nakti pamiskeje. GHWT tegul bus susiveles vilkas krauju pasruvusiomis akimis ir issieptais dantimis.
    toliau jau moralas is pasakos trys parsiukai

    ZZ1

  3. ps, torentuose pasirode jau pries ~savaite ir nejuokais geras. pirksiu ir jokiu abejoniu kabliuku.

    ZZ1

  4. ZZ1 » Nežinau apie kurį relyzą kalbi. Aš apie region free Guitar_Hero_World_Tour_USA_RF_XBOX360-ZRY, datuotą 2008-10-28.

    ZeaLot

  5. „Guitar Hero World Tour NTSC XBOX360 aS” (2008-10-21)

    jie visi RF (in your fase harmonix/ea)

    ZZ1

  6. Turbūt blackcats’uose anas? Neįleidžia manęs į ten, nors ir generavausi aš tą jų raktą kai buvo pranešimas… Tai taip ir likau nesupratęs kas per parkės.

    Beje, ką tas RF reiškia?

    ZeaLot

  7. region free. Kaip ir visi PS3 žaidimai. In your face MS :)

    Artojas

  8. :) jo tikrai in ms face too

    ZZ1

  9. Rock Band pirma dalis Elektro marke buvo jau pries savaite parsidavinejo, tik kazkas gal jau nupirko, dar yra gitaros. O jeigu reik tai siulau dar paziureti bmse ten yra ir xboxui tik kaina kitokia, kadangi komplekte zaidimas.

    ROCK

  10. del bcg. gavau pora kodu galiu pakviest jei nori.

    ZZ1

  11. Norėtau. Mail’as: mr.rieper@gmail.com
    Kodą jei gerai supratau reikia vest į search box’ą?

    ZeaLot

Palikti komentarą

*