geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Xbox 360 NXEOficialiai naujasis Xbox 360 dashboard update’as pavadinimu New Xbox Experience (NXE) pasirodo tik lapkričio 19-ą dieną, tačiau buvo nu’leak’intas ir šiandien jau prieinamas liaudžiai. Teko garbė išsibandyti ir man.

Didžiausias atnaujinimo privalumas tas, kad nuo šiol galite instaliuoti geimus. Patestinau. Fable 2 instaliavimas truko apie 15-20min, tačiau vistiek reikalingas žaidimo diskas, žinoma, kitaip ir būt negalėjo. Geimo startavimas patapo ženkliai greitesnis, diskas nėra brūžinamas, tad žaisti maloniau. Jei įdomu, žaidimo instaliavimo testą galite persiskaityti GameSpot’e.

Kitas dalykas yra pertvarkytas meniu ir dashboard’o išvaizda. Atrodo gražiai. Nuspaudus pagrindinį X360 pulto mygtuką/žiedą išmetamas taipogi atnaujintas, sakyčiau gan potogus meniu.

NXE parsipūsti galite iš čia. Išsiarchyvuojate, gaunate $SystemUpdate katalogą, kurį susikepate į CD arba tiesiog įrašote į USB raktą, startuojate konsolę ir update’inatės. Easy.

[ Platform Nation ]

1 komentaras “Xbox 360 NXE dashboard’as” įrašui

  1. del isvaizdos senasis blade-dashas gal ne toks greitas ir patogus, labiau idomus del to, kad su nieko jo nepalyginsi. naujasis labiau primena windows media center+ windows taskmanager kombinacija (tasiras tokiu, kam primins playstation). visdelto jis patogesnis, greitesnis, o naujos funkcijos veza. jau penkiolika gamu spejau sukist siandien i hdd, kisiu dar. man siaip nuiminejant laika 10min dejosi zaidimas, bet ten nuo dydzio priklauso.

    zinojau kad CustomMade 120hdd veltui nenueis :)

    ZZ1

Palikti komentarą

*