geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Velvet AssassinSu mintim, kad senai belošiau kokį fainą splinter cell’išką stealth action’iuką, susiinstalinau pasibandyti Velvet Assassin’ą. Review ar tiesiog reikėtų vadinti pezalu ant grajaus, bus trumpas, tad rimtos ir išsamios analizės čia nesitikėkit ;)

Anksčiau geimas vadinosi Sabotage vardu, vėliau gi, studija labai simboliniu pavadinimu Gamecock, nusprendė jį pervadintį į Velvet Assassin’ą, sužinojusi, kad Pandemic’o ruošiamas taip pat stealth-action’as panašiu vardu – Saboteur. Kodėl Velvet neaišku – tai nėra herojės vardas, o ir nedėvi ji jokių velvetinių drabužių. Na tik po kiek laiko išaiškėja kur tą velvetą gamintojai panaudojo – kai esi tamsoj ir nematomas priešui, tave apgaubia tas violet’as, hey, juk reikėjo gamintojams kažkur sukišti tą žaidimo pavadinime minimą velvetą…

It’s all about a killing, m8. Geime virš 50 priešo galabyjimo judesiukų, štai video iliustruojantis keletą jų:

Sneak’ini, prieini iš galo ir smeigi – susidariau įspūdį, kad tai ir yra visa geimo esmė. Tai ko gi Violette stealth’ina? Vyksta antrasis pasaulinis karas ir mūsų herojė guli komoje. Kodėl ji komoje ir ką daro palatoje įsistebeilyję į ją ginkluoti vyrai, taipogi nėra aišku. Gulėdama komoje Violette flashback’ina, t’sakant atsimena kas buvo anksčiau.

470-velvet_assassin_01.jpg

Žaidimo lygių metu pastebėsime besivoliojančių švirkštų, kam jie reikalingi tuoj aš Jums tatai ir išaiškinsiu. Jais pasinaudojus yra sustabdomas laikas! Susileidi dozę – Violeta kažkokiu būdu išsirengia ir po lygį jau pradeda bėgioti vienais apatiniais, wtf, pasakysite? Iš pradžių galvojau definately kalti drugs’ai, o ir iš piešinuko matosi, kad kažkas jai negerai po susileidimo, snukelis tai pažaliuoja, tai pageltonuoja, musiet eksperimentiniai narkotikai su keistu pašaliniu poveikiu, anyway vakar chat’inom su družbanu ir ligą pavadinom geltonūcha. Bug’ai, bug’eliai vienžo… ta proga buvo prisimintas ir Medal of Honor:

<…>
[03:15:44] Hammer says: va kas man patiko tai medal of honor paskutinis
[03:15:50] Hammer says: ble su snaiperiu varai tai prisizvengt gali nesveikai
[03:15:58] djRaimis says: kas ten buvo? :D
[03:15:59] Hammer says: sauni nx skraido hebra
[03:16:00] Hammer says: :D
[03:16:11] Hammer says: bega bega pist pasauni, nuo laiptu dar dar dar
[03:16:22] Hammer says: arba su galva i asfalta kaip strutis
[03:16:28] djRaimis says: wahaha
[03:16:31] Hammer says: losem su druzoku pizda iki asaru :D
[03:16:44] djRaimis says: nepamenu tokiu fintu :D
[03:16:55] Hammer says: siaip geimas tai geras
[03:16:57] Hammer says: patiko
<…>

134-velvet_assassin_02.jpgBet va po to smegenų kloduose atkasiau, kad esu žaidęs vieną nerealiausių nuotykių žaidimų savo siužetu – Sanitarium, kai žaidimo gale išaiškėjo iš kur visa ta šyza jamasi… Gal čia irgi kažkas įdomaus išaiškės, nežinia, o ir tiesą sakant žinot nenoriu.

Geimo metu gali rinkti XP, kurių pagalba gali didint visą savybių rinkinį: strength, morphine, stamina, stealth, firearms. Užpildai kažkurią vieną savybę, atsidaro kita, pvz. užpildžius firearms, atrakinama savybė, leidžianti sulaikyti kvėpavimą šaudant iš snaiperinio ginklo. XP pagalba gali atrakinti ir naują priešo pribaigimo judesiuką/animaciją, tokiu būdu viso žaidimo metu priešų skerdimas išlieka šviežias, mažiau nusibostantis.

Deja, bet geimas reikalauja rimto šlifavimo ir yra beveik nežaidžiamas, manau, kad jį tiesiog paskubėta išleisti. Pats žaidimo pasaulis atrodo tikrai neblogai, geimas turi šaunių efektų ir pan., tačiau viską gadina framerate’as, kažkokie nepaaiškinami stabčiojimai, tiek ant low, tiek ant high grafikinių nustatymų. Žaidžiau pasijungęs 360-uko pultą, begaliu pasakyt, kad nejaučiau absoliučiai jokio komforto žaidžiant, toks įspūdis, kad esi koks nerangus stuobrys vidury plyno lauko, nežinia iš kur atėjęs, nežinia ko norintis ir stab’inantis į kaklus visus iš eilės… Frustracija vienok.

3 komentarai(-ų) “Velvet Assassin. Pezalai” įrašui

  1. Pedo Bear rekomenduoja. :)

    Man jau nuo pirmo trailer atrodė crap, tai ir pats game nenustebino.. Kokiam Wanted, tai nors smagu praktiškai su pora animacijų visus paskersti, o čia iš kart nuobodus..

    Originalas

  2. Tai sakot žaidimo šio lošti neverta? :)

    Hmm

  3. Nope, metacritic’e irgi mažai balų duoda – 60/100.

    ZeaLot

Palikti komentarą

*