geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.

Šiandien perskaičiau Artojo įrašą, kuriame aprašomas GeForce 3D Vision daikčiukas, kaštuojantis kelis šimtus baksų. Tačiau pasirodo, kad žaisti tuos žaidimukus reikalinga dar ir galinga vaizdo korta bei monikas, palaikantis 120Hz dažnį. O tai jau šiokia tokia investicija… little pricey huh? Taigis, prisiminiau vieną neperseniausiai matytą video apie geimus 3D aplinkoje, t.y. kaip nebrungiai galima žaisti grajus 3D aplinkoje už kelis baksus.

Išties nežinau koks ten skirtumas tarp tų akinių – nė vieno varianto nebandžiau, tačiau galbūt sudomins ir norėsite išsibandyti patys.

7 komentarai(-ų) “Kaip žaisti žaidimus 3D aplinkoje už 2$” įrašui

  1. /me Pasiėmė žirkles ir išejo karpyt Maxima/Rimi maišelių.

    Blemba jei rimtai tai tuos akinius kažkada su sausais pusryčiais mačiau pirkt. Smalsu būtų pabandyt.

    Artojas

  2. TMN palaiko maksimos maiselius ir draiveriu nereikia.
    o reziume panasus: kadro pastumimas (neperpaisymas). tik 500lt akiniu atveju pastumimas visoje spalvineje gamoje, turbut ir atrodo geriau..

    ZZ1

  3. Gal paprasčiau iš ebay nusipirkti, vistiek gi per porą dienų iš UK ateina.. :)

    Nebus tas pats efektas, nes:
    1) jei 60Hz poliarizuosi kas antrą kadrą, tai gausi tik 30 kadrų per sekundę. nebent pasikeisi rezą ir padidinsi dažnį iki 75Hz, tada 37 kadrai pats tas no lag žaisti. :)
    2) Tik antra problema, kad tikrai maximos maišelis neveiks. Beto net jei rastum kokią foto juostelę ar specialų foto filtą, tai galbūt turėsi 3D, bet tuo pačiu ir nesąmoningas spalvas gausi..

    Kadangi porą dolerių kainuoja, tai galima paieškoti DIY portaluose, ką išbandę sako, ir nusipirkti akinius ebay, išbandyti drivą.. Gal ant durniaus ir nerašytų driverio, jei visiškai neveiktų.. :)) bet tikrai ne su maksimos maišeliais. :D

    Originalas

  4. Originalai, baik „”skaiciuoti””

    duok matematikai biski pasiilseti..

    ZZ1

  5. Sako: 10 kartų pamatuok ir tada kirpk. :D O tai prikarpai maišelių.. ežiukai miške tau tikrai padėkos.. :D

    Originalas

  6. Neveikia ant Win7, tikriausiai išvis neveikia ir ant Vista, nes tik DX9 driverius turi..

    Originalas

  7. Pabandysiu dar XP įsidiegti driverį, jei pavyks, tai dealtreme už $5 visų tipų akinius galima užsakyti. :D

    Dabar pastebėjau, kad Anaglyph veikia dėl spalvų, tai yra visai nesvarbu kiek FPS, net nuotraukos turėtų veikti. :) O Nvidia su poliarizuota šviesa, kada išfiltruoja kas antrą kadrą kiekvienai akytei. Taigi tikriausiai ir efektas bus už $2 su nuplaukusiomis spalvomis.. bet 4fun galima pabandyti. :)

    Originalas

Palikti komentarą

*