geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

GUN / ProGamesŠiandie bevažynėdamasis dviračiu pakeliui nusprendžiau užbėgt į ProGames – naująją žaidimų parduotuvę, įsikūrusią VCUP’e. Žaidimų asortimentas pakankamai didelis, galima rasti tokių šviežių žaidimų kaip Prototype ar Call of Juarez: Bound in Blood. Užmečiau akį ir į discount’intų geimų šiukšlinėlį – radau pakankamai senų, bet gerų grajų, kaip antai Revolution Software kompanijos nuotykių šedevras In Cold Blood (Broken Sword žaidimų serijos kūrėjai), aną kadais su dideliu pasimėgavimu praėjau russką Buka’os versiją.

Vėliau pastebėjau russkų licenzijuotų geimų lentynėlėj tūnantį Neversoft’o GUN’ą – visad norėjau išsibandyti šį western’o žaidimą, tačiau taip ir neprisiruošiau. Buvo ir X360 versija, bet ji kone penkis kart brangesnė, o tai jau muša per kišenę…

Ką gi keliauju bandynėtis žaidimo, o Jums patariu pasiskaitynėti plačiau Artojo įrašą apie šią parduotuvę, ten pat rasite ir šūsnį nuotraukų.

7 komentarai(-ų) “ProGames / Pirkinys – GUN” įrašui

  1. Heh, geras pirkinis. Tiesa nežinau kaip šiandien žaistūsi, bet kai bandžiau jį ant PS2 tik po relyzo, tai rovė stogą :)

    Artojas

  2. realios parduotuvės „screenshot’ų” :D

    Originalas

  3. ant x atrode jis liudnai

    ZZ1

  4. @Artojas: grafika gal ir vargana net ant max settings’ų, bet žaidžias visai nieko, mėgstu tokio žanro geimus, dar pamenu vienas panašus geimas buvo Rockstar’ų ant PS2, smagulis toks ;)
    @Originalas: fixed.
    @ZZ1: svarbiausia juk pats geimplėjus :}

    ZeaLot

  5. ..tai irgi liudnai atrode.
    kad toks liudnas pranasas nebuciau: stai Call of Juarez nesa stoga. ypac siemetinio derliaus..

    ZZ1

  6. Man abi Call of Juarez dalys labai patiko, nauja, kas be ko dar labiau visokeriopai patobulėjus :)

    ZeaLot

  7. tai taip abi dalys.
    dar ir delto, kad fantastiskas story antros dalies labai priristas prie pirmosios. bet puikiai vartojamas ir atskirai :)

    ZZ1

Palikti komentarą

*