geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Geimeris.com - 3 metai!Šiandien geimeris.com blog’ui sukako lygiai treji metai. Per tiek laiko tinklaraštyje prisikaupė 626 įrašai ir 635 komentarai. Kai pagalvoji, skaičius visai nemažas.

Pačioj pradžioj, kai sumaniau rašyti gaming tematika, maniau išsiteksiąs blogas.lt sistemoje, bet supratau, kad labai jau ten kuklu, taigis, įsigijau domeną ir inpiešęs WordPress’ą kibau į darbą, o šiandien jau prabėgo treji metai nuo pirmojo geimeris.com įrašo.

Kaip pastebėjot, jau kurį laiką blog’as yra neatnaujinamas, priežastis paprasta – laisvalaikį skiriu kitiems svarbesniems man dalykams, visur tie prioritetai k’sakant. Žinoma, rašyti visuomet yra apie ką, content’ą galėčiau pildyti/lipdyti, tačiau tam laiko galiu skirti vis mažiau… tikėkimės, kad jo atsiras ateity.

Na, nevertheless, geimeris.com neketina niekur dingti, so stay with us mofos! ;)

4 komentarai(-ų) “3 metai su Jumis!” įrašui

  1. na pagaliau atsinaujinai:)

    sarkomas

  2. na palinkejimas kad ne tik per didziasias sventes atsinaujintum :)

    ZZ1

  3. su tortadieniu :)

    Alisa

  4. Sveikinam sveikinam, pasizhadam irgi neaptingt ir karts nuo karto papildyt shi miela kampeli ir sava rashleva!
    Su tskant!

    Toxis

Palikti komentarą

*