geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

WETNius kadangi romkos dar šlakas liko, papaišysiu mažą šito nežinoto, o paskui visai laukto žaidimuko review. Taigi – „Šlapi Rubi nuotykiai”.

Tad trumpai apie geimo mintį (ji pasirodo yra, jei labai labai susikaupi ir stengiesi ją pamatyt… bet susikaupt reikia labai). Rubi – pikta tvarkytoja (čia žargonas – ji tokia mat specė, kuri viską padaro kaip turi būt… kas yra viskas ir ką ji daro, neklausinėkit – nepasakysiu :) – kuri iš kažkokio kiniečio atima „krovinį”, anas išgelbėja vieną veikėją, kuris paskui ją apgauna, bet ar tikrai ją apgauna ir ar tikrai jis… ir matyt tiek „nespoilindamas” tegaliu pasakyt. Nepasakiau nieko – jūs klystat, aš papasakojau beveik visą scenarijų.

Na gerai, visas scenarijus, matyt, tilpo ant išplėšto iš sąsiuvinio lapo… na gal ne sąsiuvinio, o bloknoto ar gal užrašų knygutės… ganėtinai mažos. Viską gerai iliustruoja Rubi mėgstamas posakis „fuck you door!” Bet kaip gi mes galim ant tokios gražios šik… tokių gražių akių pykt. Taigi, WET yra kažkas tarp Max Payne’o, Hard Boiled the game (ar kaip jis vadinosi.. su Ch@$$5 Y@#$ Fat’u… pirmi du žodžiai tai ne keiksmai, tiesiog neprisimenu to aktoriaus pavardės :) ir Prince of Persia savo nepartojamu scenarijum jis labiau atkartoja Ha… specialiai pažiūrėjau GameSpot’e – tas mistinis Hard Boiled the game yra Stranglehold :) – taigi Stranglehold’ą (kurio aš taip ir nesugebėjau peržaist) – o štai gameplay’um labiau primena kitus du. Taaaip! yra keletas visiškai tupų level’ių kurie vertė mane keiktis ir mėtyt pultą, bet didžioji dalis jų susižaidžia kaip semkos – greitai ir norisi dar.

IMHO tai pirmas zhaidimas, kuris pataikė tiesiai i G tašką tuo, kad slo-mo režimas nėra dovanėlė, kurią reikia naudot retai ir išmintingai – tai privalomas dalykas, kurį tu naudoji ištisai, be jokių tiksinčių laikų ar mažėjančių bar’ų – tu jį naudoji ne tik dėl to, kad su juo lengviau pataikyt, bet dėl to, kad jis išpildytas pasakiškai! Vieno gaila, kad mosikuojantis kardu, slo-mo išjungiamas. Žaidimo metu gauni 3 papildomus ginklus, kurių praktiškai ir nereikia (na gerai, kartais panaudodavau) – renki visiškai ne prie ko esančias bezdžionkas (achievement whore’ams :) ir matai dar labiau niftemnas reklamas per vidurį geimo. Na ir gauni kokiustai style points’us, kuriuos gali išleist upgrade’ams (achievement whore’ams galiu pasufleruot, kad užpildžius vieną arba kitą pilnai – gauni achievement’ą… rods gauni dar vieną, užpildęs abu).

WETGrafika vidutiniška – bandyta padaryt retro, gavosi – vidutiniškai. Istorija yra, bet ją, matyt, rašė Uwe Boll arba jo šuo, bet who cares! Žaidimas yra grynas adrenalino, action’o ir nesibaigiančio slo-mo kratinys. Taip, jis būtų pasikartojantis, jei būtų ilgesnis – dabar tik kelis kartus pagalvojau, kad šitai jau mačiau. Ir viską su kaupu atperka čiuožimas ant kelių bei šaudymas iš dual pistoletų 360 laipsnių aplink, kai Rubi pyškina headshot’ais. Sukimasis ant skersinių ir pyškinimas kita ranka, tada skrydis link kitos skersinės ir pyškinimas abiejomis, tada šuolis ant sienos, bėgimas palei ją ir pyškinimas! Ir visa tai beveik neišlendant iš slo-mo, kurio animacija išpildyta super.

Ar jis vertas belekiek (~200 Lt) pinigų? Ne, bet IMHO jis bus vienas iš tų geimų, kurie mygam atpigs ir jau po poros mėnesių galima bus pasiimt už 40-50 Lt ar pigiau. Tada imkit – tokį intensyvų ir buką džiugesį buvau patyręs senai, tik nieko iš jo nesitikėkit! (O piktiems korešams piratamas galiu pasakyt „arr matey’s this be nice booty! don’t scratch it with ye hooks – ye can find it on all the bay’s around da see!)

8/10 – jei ne pure action ir über gerai išpildytas slo-mo, būtų 5/10

Toxis

1 komentaras “WET – mini review” įrašui

  1. Demo tai labai zeba, kai taip sukarpytos scenos nuo kinų restorano iki gaudynių greitkelyje.. o pilname žaidime tiesiog per daug aplinkelių datempti iki tų standartinių kelių valandų gameplay..

    Smagus, man grynai Stranglehold, net grafika labai panaši, bet trūksta judesių ir ginklų.. Reikėjo prigalvoti truputį daugiau actionų, įvairesnių ginklų pamėtyti, ir būtų labai gerai, dabar toks smagus, bet labai greit atsibosta kartojimasis..

    Originalas

Palikti komentarą

*