geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Manhunt 2Vyksta riaušės or smth psichiatrinėj ligoninėj, tu gi esi šyzovas psichelis, regintis neegzistuojantį prietėlį ir turi išsinešdint iš ten – toks tatai Manhunt 2 ‘galingo’ siužeto užtaisas…

Jau pačioj žaidimo pradžioj pakeliui sutinki visokios liaudies – vienas pasikaria, kitas apspjaudo, o kitas ir išmatom (na gerai, gal ir arkliašūdžiais) apmėto. Pradžioj pamatai ir besivoliojantį lavoną su sruvančiu krauju iš pimpolo(?).

Po kiek laiko randi plaktuką, kuriuo gali padaryti uber execution’ą uždaužydamas plaktukėliu kokį pakliuvusį žmogystą pačiu žiauriausiu būdu (yra trys lygiai!)… Žodžiu kraujo balų besitikintys žaidėjai jų čia apsčiai ras. Vienok girdėjau konsolinėse versijose visi execution’ai užtamsinami kažkokiu filtru, dėl to žaidimas kaip ir praranda savo pradinį tikslą – stebėti ir mėgautis žudynėmis už savo monitorių.

Iš geimplėjaus ir grafikinės pusės žaidimas ne ką mažiau žiauriai pagamintas – kamera valdosi klaikiai, pelė juda tik horizontaliai, tad į viršų/apačią pasižiūrėti nepavyks, pasijaučiau lyg ainių laikais, kalenantis Doom’ą per PlayStation’ą (PC versija, tiesa, irgi neturėjo tokios galimybės). Gerokai jaučiasi, jog tai tiesioginis portas iš PS2 į PC, galbūt dėl to išsisaugot taip ir nesugebėjau, nes panašu, kad yra daug neištaisytų ingame gliukų, o ir reikia turėti omeny, jog grajus platinamas ekskliuzyviai per Direct2Drive sistemą (pan. kaip per Steam’ą).

Žaidimą pamaigiau vien iš smalsumo, nors ir neslėpsiu mėgstu brutalius grajus, o ir kodėl turėčiau jų nemėgti, esu suaugęs žmogus ir noriu mėgautis maksimaliu man siūlomu turiniu. Tačiau kai žudynės yra žaidime tik dėl žudynių ir visiškai betikslės, dėl stebimo vaizdo – „ar matei, kaip štai aš šauniai įbrukau stiklo šukę nelaimėliui į akį?” ir visi kiti žaidimo elementai nustumiami į šalį, pasijauti pats kaip koks ligonis, nežinia ko ir kam bemaigantis šią skerdieną.

Anyway, yra žmonės, kuriems geimą galėčiau rekomenduoti, tai būtų visiški freak’ai/faggot’ai/(<įrašyti>). Peržaiskit verčiau dar sykelį antrą Hitman dalį…

3 komentarai(-ų) “R’škias pažaidžiau Manhunt 2…” įrašui

  1. Faggotai gal nelabai tinka:) Nors velnias žino. Čia gal tik Froidas paaiškintų:)

    Patarejas

  2. hehe, shkias dabar bijosiu su tavim ajt alaus gert. Man uzhteko savo laiku pabandyt manhunt1, kad supraschiau, kad tokiu zhaidimu daugiau nenoriu bandyt:)

    Toxis

  3. Pirmo neperėjau viso, bet turbūt daugiau nei įpūsėjau, ten lyg buvo toks įdomus, ir savo laiku su gera grafika viskuo.. dar istorija tokia šiaip, kad tipo turi nužudyti tuos kitus kalinius, nes tie persekioja tave.. o dabar ant bairio antrą dalį parsiunčiau, tai iš kart po antro lygio ištryniau http://www.topzone.lt/forumas/3294-manhunt-2-a.html jau tokia nesąmonė, kad net nesitiki, jog R* darė.. nei istorijos, grafika tai išvis PS2 laikais geresnę mačiau, ir dar jokio tol ko žaisti, trys būdai nužudyti ir viskas.. dar aplinkos jau tokios, tokios blankios, net įrankiai skraido ore kaip dešimties metų žaide, o visa kita neinteraktyvu. Krc fail kvadratu, ir išvis ne tik, kad uždrausti tą game reikėjo, bet R* baudą iki dangaus uždėti. :))

    Originalas

Palikti komentarą

*