geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Battlefield: Bad Company 2Štai ir pasirodė ilgai lauktasis Battlefield: Bad Company tęsinys, tik šįkart ne vien konsolėse, o ir PC! Tobulesnis praktiškai viskuom, visai kaip kad ir skelbia BF:BC2 reklama: „more vehicles, more weapons, more destruction, more kills.”. Pamenu pirmosios dalies pristatomuosius filmukus kvieste kviečiančius išsibandyti žaidimą, tad jau vien jie turėjo sukelti nemenką hype’ą tarp žaidėjų. Kas nematę, gausiai rekomenduoju juos išvysti, štai keletas geresnių: Meet The Squad, Run Wild, Snake Eyes, Rainbow Sprinkles.

Kuom apskritai man patinka BF:BC2? Kaip ir pirmojoje dalyje, taip ir šioje dėžių su nesibaigiančia amunicija pilna visur – gali valint visus į kairę-į dešinę, nesibaimindamas, kad štai baigsis ginklui granatos, tad galbūt pataupyt sekančiam priešų tuntui. O granatas žaidime ir yra smagiausia naudoti, kadangi beveik visa kas mus supa galima išsprogdinti į šipulius, o ypač džiugina akį vis ‘liesėjantys’ pastatai po granatų panaudojimo… Neveltui žaidimo griaunamos aplinkos ypatumas pavadintas gamintojų „Destruction 2.0” :) Tai ko gero didžiausias BF:BC2 skirtumas, jei lygintume su kitais pan. kalibro shooter’iais.

470-battlefield_bad_company_2_01.jpg

Patiko ir tai, kad siužetui ir pavienei žaidėjo kampanijai (single player campaign) čia skiriama daugiau dėmesio nei kad pirmojoje dalyje. Suintriguoja jau nuo pat pirmos misijos grajaus prologas, kai išsilaipiniame į Japonijos salą, esančią Ramiajame vandenyne per antrajį pasaulinį karą. Toliau sužinome apie slaptą ir neįtikėtinai galingą ginklą kodiniu pavadinimu „Aurora”… Viso turėsime 13 misijų, kuriose tūsinsimės su tais pačiais veikėjais iš pirmosios dalies. Tai gerai, nes veikėjai šmaikštūs ir nelaikantys užanty žodžio: mėgėjas sprogdinti visa kas juda Haggard’as, hi-tech ekspertas Terrence’as Sweetwater, seržantas Samuel’is Redford’as ir paskutinis nepritapėlių būrio komandos narys tai jūs – Preston’as Marlowe, kurį jums ir teks valdyti. Visi jie yra gyvos asmenybės su savo istorijomis.

Nepaslaptis, jog labiausiai žaidimas sužiba multiplayer režime. Viso turime 4 mode’us: Rush (pirmojoje dalyje buvo vadinamas Gold Rush) – žaidėjų komanda privalės ginti/naikinti M-COM stotis; Conquest – žaidėjai turi perimti ir išlaikyti vėliavas kaip galima ilgiau; Squad Deathmatch – keturi būriai prieš sunkiąją techniką; Squad Rush – 4 žmonių būrys prieš kitą būrį. Kovoti žaidime mums padės ir begalės transporto rūšių: UH-60 Black Hawk, motociklas, motorinė valtis, watercraft’as, UAV helicopter’is, kontroliuojamas per kompą.

Grafikinis apipavidalinimas žaidime labai neblogas, tiesa, musiau dėl destruction elementų, juntami  šiokie tokie popup’inimai, t.y. iššokantys pastatai ar kareiviai, taigis gamintojams teko gerokai optimizuot žaidimą, bo ir reikalavimai PC versijai (knebinėjau ir ją) tikrai nėra dideli – žaidimą puikiai veš C2D procas, 2GB atmintinė, GF 7800GT. Bet tai smulkmė, vaizdelis grajuje aštrus, o aplinkos detalios, buvau akimirkai net pamiršęs kur esu, sustojau pasigrožėti džiunglių vaizdeliu… kol negavau kulkos į kaktą.

470-battlefield_bad_company_2_02.jpgŽaidimas buvo puikiai sutiktas ir įvertintas užsienio kritikų, tatai byloja Metacritic statistika:

  • IGN (8.9/10): Bad Company 2 as an online shooter is flexible and engaging, offering several features that the competition can only dream of. If you’re looking for a more strategic and team-based change of pace, look no further. This is the game for you.
  • Game Informer (9.5/10): Not content to settle for second place, DICE throws down the gauntlet with Bad Company 2, delivering its best multiplayer package since Battlefield 2 and a remarkably improved single-player campaign that openly mocks its rival while cribbing from them at the same time. [Issue#203, p.84]
  • GameZone (9.25/10): Even though the single-player campaign still isn’t where it needs to be, Bad Company 2 is definitely a great sequel that builds on its predecessor in every way, making for one that no shooter fan will want to miss, especially if you go online for your gaming.
  • Gametrailers (9.1/10): The campaign could use some creative spark, but it’s the staying power of the multiplayer that wins the day. If you look to get the most out of your money with video game purchases, you can’t go wrong with Battlefield Bad Company 2.

13 komentarai(-ų) “Battlefield: Bad Company 2 – išbandžiau” įrašui

  1. Taip ir likau nesuprates kodel sis zaidimas pavadintas „bad company”
    Ne rimtai. ta kompanija tokia patriotai-nobel’istai kad nors asara spausk.

    ZZ1

  2. Pirmas game buvo apie karą, kuris jau pirmoje misijoje baigiasi. Tada toliau tie laimingi kerta sieną ir pradeda viską griauti, vogti ir t.t. dėl ko ir Bad Company. :)

    Šiaip ant konsolės buvo OK pirmas, o dabar ant PC nusipirkau, tai š. Bugovas nesveikai, pirmas dvi savaites MP iš vis neveikė. Dabar vistiek nėra Lietuviškų servų, nes EA norėjo užsidirbti iš servų nuomos. Taip pat totalus gaidys MP ant PC, nes grynai Battlefield Heroes, tik kitame laikmetyje. Jau tokį fun padarė, kad vaikams arba tik n00bams lošti. Visiškai neįdomu, visiškai nepalyginsi su tuo pačiu BF2. Gerai, kad Bad Company realiai niekad ir nebuvo MP žaidas, o pirmas toks nuokrypis į šalį su SP ant konsolių. Tai EA gamina BF3, kuris belieka tikėtis, bus tas tirkasis Battlefield, kur esmė Multiplayer, o ne vaikų darželio fun, SP ar kitas briedas.

    Originalas

  3. Tai zinau kur buvo ir kas buvo pirmas.

    nesuprantu kodel sitas taip vadinasi.

    ZZ1

  4. Taigi tęsinys, su tais pačiais veikėjais. Taip pat negalėjo BF3 būti, nes nieko bendro neturi, ir kaip ir pirmas daugiau į SP orientuotas, nei MP. MP bus su tikru BF3.

    Originalas

  5. kka reikia padaryti kad galimetu per onlaina zaist?????

    MARKO

  6. @Originalas atrodo …
    cia nzn kas rase kad pc versija prastesne uz consoles tai tiek daug juoko suteike man :D tu bent matei kaip zaidimai skirias ? pc grafika gal 3 kart geresne , daugiau zaideju , dedicated servai ir panasiai , jau kliedesi eik geriau mw2 zaist kur begi ir laikai pele uzspaudes , bf bc2 1 geras squad gali pries visa komanda laimet …
    O tu dar drysti lygint fps zanra ant konsoles ir pc , cia nelyginimas dalykas, kur su pele ir klaviaturas ir dar visokiais privalumais apsikarstes zaidi o kur joystika apsikabines…

    o bf bc2 tikrai ne i sp orentuotas o i mp , pasinarsyk internete paskaityk review pries kliededamas , isvis geriau nusipirk wii ir galesi ten zaist zaidimus ne noobams :D

    granitas

  7. MARKO » teks įsigyti žaidimą, jei norėsi žaisti online ;)

    ZeaLot

  8. […] apžvelgė dalis mūsų draugų, kažkaip nebematau prasmės kartotis. Iš esmės lyg ir pritariu geimeris.com ar games.lt autorių išsakytoms mintims. Todėl šį kart labai į detales nelysiu. Geriau […]

    » Battlefield: Bad Company 2 |Karas kiekvienai dienai Dievo režimas

  9. Sutinku su granitu :) Geresni squad-based FPS jau senai esu lošęs. BC2>MW2 any day…

    Bmb

  10. Pas Mane Kažkokia Nesąmonė Kontrolės Paėje Keliu pelę kylą į virsšų ir nesileidžia einu į kairę eina į dešinę į kairę net neina atgal eit neina..

    Lukas

  11. Visgi, tai tėra MW serijos plagijatas – nuo loading užsklandų, iki griūvančių ir sprogstančių gameplay intarpų. Nė vienos orginalios idėjos, apart naujų nereikšmingų smulkmenų. Belaukiant Black ops gal ir visai nieko laiko praleidimo būdas.

    Dovydas

  12. Dovydai black ops tikra nesamone. Cod Dalys tai nesamone. Mw ir mw2 keiciasi tik istorija grafika nelb o bf dalys tai zjbs idedami nauji varikliukai :D

    Zeakas

  13. wow

    123

Palikti komentarą

*