geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

Nintendo factsNedidukė skaičiukų suvestinė apie vieną mylimiausių pasaulio kompanijų – Nintendo. Ar žinojai, kad Nintendo buvo įkurta 1889-ais kaip kortas pardavinėjanti kompanija? Ar žinai ką reiškia pats žodis Nintendo? Ne? Tuomet žvilgtelk į šiuos faktus.

6 komentarai(-ų) “Ko tu nežinojai apie Nintendo” įrašui

  1. Vat ir žinojau :)! Kažkada teko panašų tekstą VA PlayStation rengt. Apie Nintendo ir Sega.

    Artojas

  2. Wow, įdomūs faktai. Prisipažinsiu, kažkaip kukliau apie Nintendo galvojau.:-) Ši kompanija turi kažką tokio, ko kitos neturi…Tik nežinau ko…Gal tokio jausmo, kai žaidi su Xbox 360, bet vistiek galvoji apie Wii ir esi įdėjęs skelbimą, kad keiti PSP į NDS?

    Agnyz

  3. my buy for the nexgen..
    idomu, kas tai bus ir kada bus..

    ZZ1

  4. Wow, įdomūs faktai. Prisipažinsiu, kažkaip kukliau apie Nintendo galvojau.:-) Ši kompanija turi kažką tokio, ko kitos neturi…Tik nežinau ko…Gal tokio jausmo, kai žaidi su Xbox 360, bet vistiek galvoji apie Wii ir esi įdėjęs skelbimą, kad keiti PSP į NDS?
    +1

    Thurston Chohan

  5. Mario tikrai nėra žinomesnis už Mickey.

    Patarejas

  6. o kur dingo ps2 pardavimai (140mln), jei jau ps3 ideta? :D

    aha

Palikti komentarą

*