geimeris.com

blog'as apie žaidimus ir viską kas su jais susiję: naujienos, video, treileriai, top10, galerijos, humoras, straipsniai ir t.t.


Warning: Use of undefined constant IMG_SWF - assumed 'IMG_SWF' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/hb00760/domains/geimeris.com/public_html/wp-content/plugins/LazyImageLayout.php on line 328

KinectIr štai dribtelėjo oficiali naujiena. £129.99 (535Lt) už keletą web kamerikių ir Wii Sports klonų? Kas ją pirks? Situacija tarp vaiko ir tėvo:

Petriukas: uooooj, Kinect Kinect, noooooriu Kiiiiiinect!
Tėvas: bet gi sūneli, tu jau turi Wii, kurį tau padovanojau prieš keletą metų per Kalėdas…
Petriukas: Bet jam nereikalingas džoistikas, jis GERESNIS!
Tėvas: Vistiek tu nežaidi su Wii, jis tik renka dulkes. Juk tai tėra tinginiams skirtų žaidimų kratinys, imituojantis sportą ir aktyvų laisvalaikio praleidimą, kurį galima leisti išėjus iš namų, vietoj to, kad sėdėti ant savo gležnos rūros ir apsimetinėti, kad kažką darai. Ką tasai Kinect apskritai daro?
Petriukas: Tu gali žaisti boulingą. Ir jis jis… turi tigrą!
Tėvas: A… tai gerai… sekančios Kalėdos išgelbėtos!
Petriukas: Jėga!

Na štai puikus pavyzdys kaip bus per švenčių sezoną, bet kas toliau? Kas bus 2011-ais? Na, visad turime spangstantį ir kupiną keistų pažadų poną Molinjū.

5 komentarai(-ų) “Kinect kaina Europai nėra teisinga” įrašui

  1. nius o ash sakychiau, kad kaina +/- normali. Ypach civilizuotam pasauliui:)

    Toxis

  2. Tik ne Lietuvai ;)

    ZeaLot

  3. weeeel, kiek rockbando ar gh visu instrumentu bundle’as kainuoja? O jie ish esmes irgi skirti tik vieno tipo zhaidimams.. negi, jei butu atviram, tai jie skirti mazhesniam kiekiui zhaidimu nei tos kinektas ruoshiasi turet per pirma pusmeti… Taigiva, ish kurios puses pazhiuresi.

    Toxis

  4. gh/rb bundlai yra treciu saliu gaminiai, ju gamintojai susimoka licenzijuotu kontroleriu mokescius.

    kinectas tuo tarpu turetu promotint konsole ir padet jos pardavimams.
    nezinau man taip pat atrodo brangu. esu nusprendes ji pirkti tada, kai pamatysiu isardyta. kad tisliai zinociau ka perku
    (kartais as taip perku daiktus :/)

    ZZ1

  5. Sis prietaisas apskritai yra neteisingas :))))) Nezinau ka su juo veikti reiketu, nebent i siuksliu deze tiesiai ispakavus.

    X-bot

Palikti komentarą

*